Sider

søndag 8. januar 2012

Da er det avgjort..

 

 

Vi skal flytte til Bjørkly, Enyo og jeg.

det har vært underplanlegging en stund, men nå er det avgjort.

 

flytting

 

Det er ikke en grunn alene for at jeg gjør det, men summen av flere faktorer. Arbeidsplassen min er under store endringer og hvordan framtia blir der er usikkert. Det som derimot er sikkert er at jeg ikke blir der når jeg er ferdig utdannet vernepleier uansett fordi det ikke er Miljøterapeutstillinger nok. 

Økonomisk kommer jeg bedre ut av det med å flytte til Bjørkly, og Enyo trives selvfølgelig mye bedre med  friheten han har der, framfor å ligge innestengt i en leilighet i timesvis midt i byen.

Sånn sett er jeg mest glad for hans del. Men det blir jo mye bedre for meg også. Herr Bjørkly er jo en sjarmerende mann som ikke vet hva godt han skal finne på for oss. Så vi får det nok veldig bra der. Og endelig kan jeg slutte å pendle.

Oppsigelsen har jeg satt til 1 Februar, så det kommer til å gå fort.

Mye er allerede kjørt til Bjørkly, så det tømmes sakte men sikkert her. Bloggen kommer til å ligge en stund. Jeg vurderer å få den i bokform. Men etterhvert blir jeg nok å slette den.

3 kommentarer:

Monica sa...

Ja da har du "rydda" litt på nyåret du skjønner jeg.
Lykke til med "nytt liv" :))

Ha ei fin ny uke :))

Abrakadabras. sa...

Det er aldri for seint med nye begynnelser .. Lykke til med fortsettelsen :)

Fjordheim sa...

Lykke til med flyttesjauen.
Håper det ordner seg med jobb i nærheten av Bjørkly da. Forstår godt at dere heller vil bo der enn "alene" i byen. Sikekrt godt å få pakket og ryddet opp i saker og ting på nyåert.
Ønsker deg ei herlig uke :)