Sider

tirsdag 15. februar 2011

To nye blogger

 

Det vil nok være både en synd og en skam å kalle meg en hageblogger. Men likevel facinerer det meg. Det å få ting til å gro, stelle med det å se det vokse til. Og kanskje vil interessen for hage plutselig bare være der, den dagen jeg har min egen hage. Hvem vet….

I allefall kom jeg over en konkuranse  i bloggen Moseplassen som jeg har deltatt på. Og i den forbimdelse leste jeg mange hageblogger og kjente bare det begynte å krible både i fingre og tær. Så her er en presentasjon ab to nye blogger jeg har lagt til i min bloggliste:

moseplassen

Moseplassen er nok vel kjent for både interiør og hagebloggere.  Damen bak bloggen heter Anne og bor i Oslo. Hun blogger om opplevelser i hagen, om informasjon, inspirasjon og gleder ved hagelivet. Hver måned har hun en konkurranse og velger et tema der deltakerne kan sende inn sine bidrag av det aktuelle temaet.  her finner man også masse flotte hageblogger og mye inspirasjon og ideer

solbakken

November-symra er innehaver av bloggen Hageliv på Solbakken.  I følge henne selv har hun tastefobi, men hun har i allefall en blogg som er til god inspirasjon og glede. Hun holder til på sørvest-landet og har en praktfull utsikt fra hagen sin.

 

Begge disse bloggene er nå lagt til på blogglista mi til høyre.

Ha en strålende dag.

Heidi R

1 kommentar:

November- symra sa...

Så hyggelig å få gratisreklame og så flott omtale! Takker så mye!