Sider

onsdag 16. februar 2011

Skam (ler)

 

 

Sikkert en litt underlig tittel. Neida jeg verken skammer meg eller ler. Men jeg har noen krakker, skamler eller taburett som noen kaller det. Som jeg fikk lyst å blogge om i dag.

 

liten skammel 2

For noen år siden prøvde jeg med en nettbutikk, men så ble ble programvaren der jeg hadde butikken nedlagt, og det ble ikke til at jeg startet på nytt heller. Alle disse skamlene hadde jeg til salgs der, men nå har jeg dem altså selv.

Liten skammel 1

Nå er de på hytta alle tre,Den øverste var der da jeg kjøpte hytta. Den i midten kjøpte min tidligere samboer på en bruktbutikk for 50 kroner. Den er ikke så veldig stor og er nok laget til en liten gutt eller jente en gang. Men søt er den.

 

duk3 (408x275)

Nederst har vi den største. den har min bestefar laget. Han brukte den til å skjøre fisk på og det bærer den absolutt preg av. Den er full av knivmerker. Har egentlig lyst på pimpe dem alle tre, og kanskje gjør jeg det også. men det blir ikke før det blir varmere i været så man kan stå ute å jobbe.

Da ønsker jeg dere en skammelig Smilefjes med åpen munn Onsdagskveld

 

Heidi R

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det var fine krakker eller skammeler. Vi kalte det skammel der jeg voks opp.
Koselig med slike gamle skammeler
Ha en god natt :)

Åge Kleiven sa...

Slutt å "pimpe" på gamle ting, det er sånn de skal vær, de bærer preg av å være brukt av våre forfedre, og sånn skal det vær, husk du kan aldri få tilbake historien med å øddelegge gamle slitte ting, det blir det samme om du skulle forandre på et gammelt bilde, sånt gjør mann bare ikke.