Sider

søndag 6. februar 2011

God Søndag

 

 

Da er første uka i Februar snart over. Når vi kommer ut i Februar syns jeg tia går fort.

Jeg er hjemme i Mosjøen og jobber nattevaktshelga mi. Ellers er jeg jo i Brønnøysund der jeg har praksisperioden min i hjemmebaserte tjenester. Jeg trives veldig godt der, og gleder meg til å komme tilbake dit.

 

IMG_3093 (491x640)

I mangel på noe annet fornuftig å ta meg til har jeg laget et stilleben her hjemme i Rådhhusgata. Den grønne flasken er egentlig en gløggflaske, men den er ganske stor og jeg liker formen på den. Har satt noen lerkegrener i den. Syns de er så fine med disse små konglene på.

Blogg 2

I et Norgesglass har jeg stappet en lyslenge som går på batteri sammen med grankongler. Litt uvanlig lyskilde og gir kanske ikke så mye praktisk lys, men koselig er det for det. Skålen med lokk er en arv etter min mormor.

Blogg 3

I vinduet står en enkel lysestake. Enda er jo kveldene mørke her oppe i nord. så levende lys går det endel av fortsatt. Lysestaken kjøpte jeg på et loppis i Sverige en gang. Den sto egentlig på 4 kuler i hvert hjørne av foten. Men den ene kula var borte og jeg fant ikke noe å erstatte den med, så da klippet jeg like godt bort de tre som var igjen.

Blogg 4

Fuglene mine…  Ja de er ikke levende, men de holder meg med selskap med sin tyste tilstedeværelse. De er i allefall vakre å se på, og jeg tror de koser seg på lerkegreinene.

Blogg 6

Så var det bordet da. dette har jeg blogget om flere ganger.  Jeg har lenge vært usikker på om jeg skulle male det, Maling er faktisk kjøpt inn til formålet. Men jeg har ikke kommet meg lengre.Kanskje til sommeren. Vi får se…

5000_blog(2)

I dag har jeg hatt 5000 besøkende på bloggen min. Et lite jubileum faktisk. Skulle gjerne ha vist hvem nr 5000 var, så jeg kunne gjort litt stas på vedkommede. I allefall gratulerer jeg meg selv med jubileet.

 

 

Ha en fortreffelig Søndag kveld.

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Gratulerer med 5000 esøk på blogen din. Ja det hadde vært morsomt å vite hvem alle dei som er innom oss er. Noen "kjenner" en jo. Men langt fra alle.
Hurra! Nå har jeg nett igjen. Om en ikke egen data. Men det er nå greit så lenge en bare kommer seg på nett.
Ha ei god uke :)

Mattisheimen sa...

Hei,

Så koselig at du har lagt deg til som følger på bloggen min :) Alltid gøy å finne nye "fjes".
Åh, jeg ønsker meg og lerkegreiner. Men foreløpig har jeg ikke funnet et tre jeg kan "robbe".
Og det gamle bordet ditt var bare helt nydelig, altså :)Synes ikke du trenger å male det, jeg ... ;)

Ha en flott dag!


Renate