Sider

onsdag 5. januar 2011

*

Lyset er på vei tilbake her i Nord. Sakte men sikkert kommer sola høyere og høyere på himmelen. Hverdagen er tilbake og jula for denne gang er lagt bak oss. Jeg gleder meg over at vi går mot lysere tider, selv om det enda er en stund til vi kan skimte tegn av vår.



Det kan likevel se ut som jeg får en tidligere vår enn ellers. Fra 24 Januar skal jeg ut praksis. Og da skal jeg være i Brønnøysund i 12 uker. Brønnøysund ligger på kysten av Helgeland. Helt sør i Nordland fylke. Å komme ut mot kysten betyr færre kuldegrader. Men til gjengjeld mere vind og tidligere vår.



I går da jeg var jeg på tur med Enyo, tok jeg disse to bildene herfra Mosjøen. De viser at sola stiger litt på himmelen hver dag. beviset for at dagene blir lengre og lysere. Desember er en mørk måned her nord, men nå aner vi lys i tunnelen Gleder meg til flotte skiturer i vinter.

Ha en strålende dag.

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Ja det er godt å merke at det blir lysere dager. Her snør det som bare det for tida. Det blir ikke lyst i løpet av dagen. Men det kommer vel lysere dager snart.
Ønsker deg en god dag :)