Sider

søndag 2. januar 2011

Kavalkade 2010

***

I året som gikk skjedde det mye i min hverdag.
Jeg begynte på et 4 årig desentrallisert høgskolestudie som Vernepleier. Jeg opplevde et samlivsbrudd og flyttet fra Fallmoen. Nå bor jeg midt i byen sammen med Enyo, schæferhunden min.

På bloggsiden har det tatt seg litt opp mot slutten av året. jeg har til og med opprettet en egen blogg til hytta og livet der.Mitt første innlegg i 2010 kom i Mars måned. Det er blogget fra kjøkkenet, mens jeg fortsatt bodde på Fallmoen. Snøen lå enda og jeg var veldig klar for vår og bar bakke.Neste innlegg kom ikke før i Mai igjen. Da hadde jeg storopprydning på hytta. Det hadde samlet seg mye skrot både inne og ute etter en lengre byggeperiode. Jeg dro flere lass med skrot derfra.I Juni deltok jeg i NIBs konkuranse "stilleben" Der jeg deltok med dette bildet.Juli ble det ikke blogget i det hele tatt, men fra og med August begynte blogglysten å ta seg opp igjen. Her et bilde fra en morgen med kaffekoppenDenne anretningen fikk jeg laget til hytta. Det er en tørkerullholder. En sånn vanlig i plast ville ikke passe inn på hytta, så jeg fikk laget denne som fungerer og passer perfekt.I Oktober fant jeg igjen denne lille saken i et interiørblad. Dette bildet viser min lille "glassfugl" som jeg fikk på loppis for 5 kroner. I bladet så jeg at den kommer fra RICE og koster 89 kr..November og morgenstemning ved kjøkkenbordet.Desember ble en rein julekalender for meg med et innlegg for hver dag fram til julaften. Jeg valgte meg dette bildet fra 4 desember.

Nå har blogglysten tatt seg veldig opp igjen. Det eneste jeg faktisk er litt lei meg for, er at NIB gjorde det slutt med meg en eller annen gang i løpet av året. Joda jeg fikk med meg regelen om at det ikke kan gå mer enn 2 mnd mellom innleggene. Men jeg ble medlem av NIB før det var blitt 70 medlemmer og da er jeg selvsagt litt skuffet av å ikke være det lengre. Jeg har søkt på nytt, men ikke blitt tatt opp igjen.

Men jeg sutrer ikke så lenge... Jeg har en plan, som Egon Olsen ville sagt ;)

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

En flott årskavalkade.
Har ikke hatt tid til å lage det selv. Men kanskje jeg rekker det en av dagene. Her har det vært veldig trevle dager. Blir litt mer normalt travelt nå fremover. Mye jobbing, men ikke så mye ekstra utenom.
Takk for gevinsten. La vel inn før fristen? Var ikke den i løpet av dagen. Eller misforstod jeg det.
Jaja, ikke så viktig. Skal sende deg en mail.
Så kjedelig at du ikke er med i Nib lenger, men det er jo mange andre bloggfellesskap å være med i har jeg sett. Ser du har enn plan. Spennende å se hva den går ut på.
Ønsker deg en god kveld :)

Monica sa...

Ser du har rukket mye på slutten av året. Nydelig julekalender og årskavalkade, konkurransen din gikk jeg glipp av da jeg ikke var innom her før sent i går kveld.

Ha et riktig godt nyttår.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Godt nyttår til deg... jammen var det mange flotte koselige bilder i din kavalkade...måtte jo innom hytta - kjempekoselig...

Ha ei super uke...