Sider

onsdag 22. april 2009

Prosjekt Vaskerom - Del 1

***
Jeg har vært hjemme i Lofoten og med meg derfra fikk jeg fiskekaker som min mor har laget, torsk, torsketunger, lutefisk og hvalkjøtt. Når jeg så alt dette som skulle pakkes i bilen, sa jeg til mine foreldre at dette går ikke... Jeg har ikke plass i fryseren. Vi har en bitteliten fryser som allerede er full.

Ergo fikk jeg en ny fryser i gave av mine foreldre. ( snille mamma og pappa )Men med fryseren i hus, dukket det opp et nytt problem. Hvor skal jeg ha den? Etter å ha vurdert alle rommene som har plass til den, kom jeg fram til at vaskerommet er et greit sted. Men der måtte ryddes. Vaskerommet her i huset har gjennom hele vinteren vært brukt som søppelrom. Her er bedrevet maling, planting, vasking, og oppbevaring av ting som ikke hører hjemme her i det hele tatt. Bildene taler for seg...
Her måtte gjøres noen endringer. Benkeplata som henger fast i veggen ble flyttet for å gi plass til fryseren. Jeg spurtet ned på Bygger,n og kjøpte hylleplater og knekter.Benkeplate skrudde jeg opp over vaskemaskinen ved siden av utslagsvasken. Her får jeg meg et fint arbeidsbord. Planen videre er å kjøpe hylleblonder til hyllene. Rydde vekk en del av det som står der. For jeg skal bruke hyllene til kjøkken ting og tang som jeg ikke har plass til i skapene. Jeg skal også kjøpe noen kurver til oppbevaring av vaskesaker etc.
Under hyllene skal jeg henge opp knagger for å henge ting på.Under benkeplata skal jeg sy et forheng som fortsetter under vasken. Det gjenstår noe småpusk for å få det sånn som jeg vil. Men i forhold til hvordan det var, er jo resultatet enestående.Nå skal jeg gå løs på kjøkkenet. Det skal nedvaskes og møblene skal byttes ut. Kjøkkenet skal bli lyst, nostalgisk og sommerlig. Jeg gleder meg.

5 kommentarer:

Inger-55 sa...

Er det ikke herlig å få ryddet og satt ting i system. Man blir jo så fornøyd etterpå! (Huff..... dette minner meg på at jeg også skulle tatt vaskerommet.)
Gleder meg til å se kjøkkenet ditt!
Ønsker deg en flott dag!

Fjordheim sa...

Ja her er arbeidslysten på plass ser jeg. Litt bedre her også nå. Driver på soverommet, gjesterommet og balkongen, sammtidig.
Får nå se hvor langt jeg kommer.
Så oversiktelig og fint det ble på vaskerommet. Skulle så gjerne hatt et eget vaskerom. Her er det vaskekjeller. Ikke like koselig å drive nede der.
Har vaskemaskin på badet. Med det rotet det drar med seg. Har heldigvis skap til vaskepulver m.m.
Ja ja. en får gjøre det beste utav det. Men nå får jeg fortsette med jobben min.
Ha en god dag :)

Wenche`s Sysler sa...

Hei!
Du får det praktisk på vaskerommet.
Veldig greit å få ryddet opp i skrot og rot.Våren er tida for sånt.Jeg fikk nesten arbeidslyst av å titte inn her...men bare nesten:)Koseligere å være i Blogglandia enn å rydde,så jeg blir her ei stund til.
Ha en fin kveld!

Verandasol sa...

Så heldig du har vært da! Og så deilig å få tatt en skikkelig ryddesjau :)

Ninas Drops sa...

Dette ble bra...
Drops=)