Sider

fredag 17. april 2009

Med våren kommer...

***


...allergi. Jeg ble dårlig uka før påske og trodde det var en kraftig forkjølelse. Men det gikk liksom ikke helt over. Så kom jeg på det, Jeg får jo dette hver vår. Det er allergi. Å for at allergien skulle få blomstre reitse jeg til Lofoten. Langt ut i havet, der våren er kommet enda lengre. Jeg går nå her ute og snufser og hoster. Joda, jeg har allergimedisin, men den demper det ikke helt.

Det har vært stille i bloggen min i påska. Men allergiutbrudd er altså forklaringen. Nå skal jeg prøve å komme meg til hektene igjen, for hjemme venter mange prosjekter. Bl.a har jeg lyst å gjøre noe med gangen. Den er som veldig mange andre ganger i 70 - 80 tallshus lang og smal. Veggene er malt lyse, men jeg vil gjerne tilføre noen friske farger.Jeg har en hel vegg på kjøkkenet der jeg har lyst å sette opp hyller. i det hele tatt så ønsker jeg å forandre hele kjøkkenet. Jeg har en plan. Min eneste bekymring er kjøleskapet. Jeg må finne et annet sted å ha det. Nå står det i en krok i kjøkkenet med der vil jeg ha et lite avlastningsbord i stedet.Så har jeg 8 spisestuestoler jeg skal trekke om og flere bord som skal males. Ja, Våren kan bli hektisk. Herr Fallmoen skal lage hundegård med gulv og tak, så hundene kan være yte det meste av tia. Jeg håper bare på fint vær, så vi kan holde på mye ute.

Igjen har jeg fått noe småtteri fra min mor. det kommer i et senere innlegg. og om litt kommer jeg også på bloggrunde. Vel vel... Det var et lite livstegn fra meg.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Huff ja, det er kjedelig når allergien slår til for fullt. Slapp ganske heldig unna i fjor, spent på hvordan det blir i år.
Har i hvertfall lite energi til å gjøre noe særlig.
Lykke til med dine prosjekter.
Ha ei flott helg :)

Inger-55 sa...

Huff....skjønner ikke hvorfor flere og flere blir allergisk. husker på i min barndom da noen i klassen hadde høysnue. Åh... det var skumle greier. Eller da vi fikk sommerforkjølelse som ikke gikk over før snøen kom? Men jeg begynner med allergitabletter i mars. Det hjelper faktisk.
Og jeg gleder meg til å se prosjektene dine ferdig!
I morgen skal jeg på loppis! Og jeg skal stå utenfor døra når de åpner, sammen med alle gribbene!
Ønsker deg en flott helg!

Turid sa...

Hei på deg å takk for besøk hos mæ!
Håper allergien din flater seg ut etterhvert- trasige greier, og sikkert veldig plagsomt!
Dårlige forhold for allergi her hos oss - ennå....snestormen raser for øyeblikket utafor veggen hos mæ -ellers ville æ neppe ha sittet inne en søndag formiddag!!
Du får pleie allergien din som best du kan å ellers ha ei fin uke.
Blir stilt fra strikketur denne uka, skal på leirskole med syvendeklasssinger - blir spennende!

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋