Sider

tirsdag 28. april 2009

***


Mens jeg har trålet omkringliggende stoffbutikker uten å finne det jeg var ute etter, dumpet en SPAR KJØP katalog ned i postkassen. Og her fant jeg det jeg var på leting etter. Nå blir det rutete forheng under benken og vasken og en rød og kvitstripet matte på gulvet. Så nå er det bare å vente på pakke fra SPAR KJØP.



Det var like vanskelig å finne rutete kjøkkenhådklær i rødt. Blått og flerfarget var det overalt, men ingen hadde rødt. På Hansen & Dysvik ble jeg til og med lurt. 3 kjøkkenhåndklær i RULL. Det var bare det at det røde håndkleet lå ytters og skjulte de to grønne inni..... Jeg holdt på å gi opp, og heller sy gardiner i samme stoffet som forhenget. Men så var jeg innom på Nille... Og her fant jeg røde. NÅ blir det gardiner.



Da jeg var hjemme i påsken, fikk jeg noe småtteri av mamma som kommer fra hennes barndomshjem. Disse muggene kommer derfra. Jeg fikk flere ting, men det kommer jeg tilbake til.



Værøy har også fått bruktbutikk. Den er jeg innom hver gang jeg er der. De har åpen hver Lørdag, men innehaveren er så grei at han kommer og låser opp for meg, hvis det ikke passer at jeg kan komme i åpningstia. Kjekkt ! jeg fant masse rart. Denne koppen med nydelige bestemorroser, måtte jeg bare ha med meg.



Jeg fant en tekopp med fat og asjett i samme serie som ei tekanne jeg hadde i fra før. Har også noe annet i samme serie, som jeg skal ha på hytta.



Jeg fant denne lampefoten i messing. Den hadde en annen skjerm. Men jeg så denne typiske 80-talls skjermen og tenkte at lampa kunne bli kul om jeg spraymalte den sort
Jeg syns de stramme linjene på skjermen er en fin kontrast til den mer snirklete foten. Men nå har jeg ombestemt meg. Nå er jeg på leting etter Kromspray, som er en blank sølvspray. Og skjermen blir hvit.



Jeg driver og vasker ned kjøkkenet som ser sånn ut nå :



PSST! -Ser dere kjøleskapet i kroken? Det er min samboers definisjon på nostalgi. Han har fått det av noen han satte stor pris på, og ikke med oss lengre. Han nekter å kaste det så lenge det virker.... Men jeg har fått lov å male det.


Da ønsker jeg alle en fortreffelig dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og takk for kommentar!
Ja du får ta gubben med deg på en ekspedisjon:)Det gir mye slike turer.Men nå har jeg lagt skiene på hylla,og sykkelen er tatt ut i dag.Det går mot vår nå:D
Så flott at du fant det du var ute etter i Spar Kjøp.Blir sikkert fint.
Jeg skal snart vaske rundt kjøkkenet,og starte maleprosjekt.Men må innrømmes at det er et fryktelig tiltak.
Du får ha en fin fin onsdag!

Fjordheim sa...

Så flotte stoffer og rye du til slutt fikk tak i. Det lønner seg å ikke gi opp letingen.
Ja får håpe kjøleskapet blir litt finere når du får malt det. Det er ikke alltid nostalgi er det samme for alle nei.
Lykke til :)