Sider

onsdag 18. mars 2009

***


Mens Fritzl- saken dominerer nyhetsbilder rundt om i verden, samtidig som nordmennene gjør det godt i sprinten og mennesker dør i Somalia. Går jeg her på Fallmoen og lurer på hva jeg skal sette på sjenken min...Sjenken tilhører spisestua, men jeg finner ikke ut hva som passer å ha på den. Bildet over, fikk jeg av foreldrene mine i 40 årsgave, og motivet er fra hjemplassen min. Det MÅ ikke henge der, men det henger nå der... Men gullramme passer det ikke så godt til min samling av fattigmannstaker... Eller omvendt.Ikke at jeg er minimalistisk, men FOR mye ting blir fort rotete syns jeg. Derfor ser det litt snaut ut. Jeg syns det er vanskelig. Men jeg har en idè. Kanskje jeg skal finne et fint speil å henge over sjenken og en lampett på veggen i stedet for lampa som står oppå..
Dette nydelige rådyret fant jeg på en bensinstasjon i Nord Trøndelag. Det kostet 79 kroner og er ganske stort. Jeg KUNNE ikke gå forbi det. Til tross for at det er laget i Kina, mest sannsynlig med ekte kattepels.... Ja, jeg vet.
Og her blomstrer påskekaktusen også. Det sies at denne er veldig blomstervillig. Og det må den nesten være for den kom vel i jorda i fjor, og i år blomstrer den. En annen kaktus jeg hadde, av samme type vokste og vokste, men blomstret aldri.Denne pelargonen har ikke overvintra og blomstrer nå for 2 gang i vinter.Og til slutt: Nå har jeg sett meg lei på stygge saftflasker på benken. Jeg har mye benkplass og syns det er praktisk å ha saftflaska ved siden av vasken. Selv om den og Zaloflaska utgjør en viss harmoni sammen, er det jo ikke direkte estetisk. Og slett ikke etter korekt bloggetikette..
Så jeg fant ei likørflaske i glass som jeg likta. Vaska av merker og etiketter og VOILA!!! Mykkje likar.Og så...

I innlegget om de forskjellige stilene i tallerkenhylla lovet jeg en liten overaskelse. Jeg tenkte kanskje jeg skulle få noen flere kommentarer men....
Jaja.. oddsen blir jo bedre for de som HAR kommentert.
I allefall... De som ønsker det kan fortsatt være med. I morgen drar jeg på hytta. men etter helga trekker jeg en heldig vinner. Så da er det bare å si din mening og legg igjen kommentar.

God helg folkens!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fæl den Fritzl-saken.Fysjameg for stygg mann!! Måtte han lide i fengsel resten av livet!!

Men vil helst glemme den stygge saken,og heller konsentrere meg om de koselige tingene i bloggen din.
Synes det passet fint med en grønnplante på sjenken din.
Nydelige blomster.Min Påskekaktus bare terger meg med små knopper.
Ja ja,den får no blomstre hvis den vil.He he!
Og så spennende at jeg havnet i konkuranse etter at jeg hadde kommentert tallerken hylla di.
Håper jeg vinner:D
KOS DEG PÅ HYTTA,OG GOD HELG TIL DEG!
Jeg har et par småjobber på lørdag,men ellers blir det avslapping og kos.

Verandasol sa...

Så smart å helle saften over på en fin flaske! De saftflaskene er jeg enig i ikke er særlig sjarmerende å ha fremme på benken ;) Veldig bra tips!

Stubbetufsa sa...

Kjempelurt å fylle safta over på ei fin flaske! Kanskje man kunne gjøre det med zalo-flaska også!
Og blomstrende geraniumer! Misunnelse lyser her!

Inger-55 sa...

At det finnes slike mennesker som Fritzl! Huff... Håper han får sin velfortjente straff. Men tror ikke slike mennesker har empati og skjønner at de har gjort noe helt grusomt.
Ang skjenken din må du prøve deg frem. Ta frem det du er glad i og skap din egen stil....
Ønsker deg en flott helg!

Strikkelines sa...

du e nu arti du...sett her å humra førr mæ sjøl..ja det e ikke lett å møblere ting og tang sånn at det ser fint ut....har sjøl en apotekerdisk som æ vil mal,men sambo vil ikke...oppå der, førrandra æ heile tida...bi aldri førnøyd....hilsen her fra nord...

Malys krok sa...

Jeg likte sjenken din! Var nu fint med det bildet over, men når du nevner speil, tror jeg det måtte bli effektfullt. Det er jo så populært med speil i stua også nå. Blir artig å se hva du kommer fram til. Takk for hilsen på min blogg. Nå koser du deg vel på hytta. Ha det godt! Hilsen Margit.