Sider

tirsdag 10. mars 2009

Hemmelig venn

***
Jeg har fått pakke. og i den var det mye fint!!! Og et nydelig hjemmelaget kort.Enda er det tiden for å kose seg med levende lys inne. Kubbelys og nydelig innpakket stearinlys, som kanskje de skal pynte opp en stund. Så fint innpakkede lys er jo så pent i seg selv, og nydelig som dekorasjon. Og et duftelys av lavendel. mmmmJeg fikk to nydelige kopper / krus i perfekt størrelse. Ieg er ikke så glad i små kopper eller store krus å drikke av, så disse var helt perfekt! og så gleder jeg meg til å smake teen som fulgte med. ;)Og så fikk jeg flere kjøkkenhåndklær. Og det var merkelig.... For i dag rydda jeg kjøkkenskuffa og heiv en masse gamle flekkete kjøkkenhåndklær som jeg ikke får reine, mens jeg tenkte at nå er det på tide med noe nytt. og VIPS - så kom det...Så her blir det litt av hvert å friske opp kjøkkenet med.Og til slutt ei søt nydelig eske med bittsmå påskeegg i. Gleder meg allerede til å pynte med dem.Tusen ,tusen ,tusen ,takk min hemmelige venn. jeg pakket og pakket og det var nesten julaften her i stua. Nydelige ting, og et hyggelig kort som jeg setter stor pris på.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så flott gave du har fått da.
Heldig du. Nydelige kopper op kjøkkenhåndkler.
Ønsker deg en god kveld :)

Anonym sa...

Åj så mye flott!
Kan skjønne det føltes som Julaften.
Hemmelig-venn-gave er jo noe veldig spennende.
Ha en flott kveld!
Har vært på ski i løypa,og etter disse turene blir jeg alltid så trøtt,så det skal ikke gå så lang tid før jeg finner senga.

Turid sa...

Så heldig da, spennende med hemmelig venn!
Så masse nydelig- og flott innpakka- enig med deg , det er jo pynt i seg selv som de er pakket.
En flott onsdag til deg.

Strikkelines sa...

har du hemmelige venna du da? hihi...heldig va du iallefall....ha en fin fredag.klem fra nattevakta

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelig gave du har fått...

Ha ei koselig helg...

Malys krok sa...

Hei! Tror ikke jeg har vært hos deg før, og kan ikke gå herfra uten å skrive litt. Noe annet ville vært uhøflig. Ser at du har fått mye fint i gave, den vennen visste akkurat hva du liker ser det ut til. Ha en fin dag videre. Hilsen fra Margit.