Sider

søndag 22. mars 2009

Fra soverom til sovealkove

***Da har vi avlagt hytta vår på kysten et lite besøk. Håpet var jo at våren skulle være kommet noe lengre der, enn her inne på innlandet.Men den gang ei...Det var derfor en fin anledning å begynne prosjektet med soverommet på hytta. Planen er å stenge døråpningen mellom kjøkken og soverom, for å få utnytta plassen på kjøkkenet bedre. Så skulle vi lage ny døråpning i stuen. Her er køyensengene revet ned. Vi skal bygge seng oppå noen benkeskap for å utnytte plassen bedre og få bedre plass til lagring av klær etc.Og her åpner vi mellom soverom og stue. men mens vi holdt på, endret vi planene. Da lyset fra soveromsvinduet åpenbarte seg i stua, reiv vi likeså godt hele veggen. Det ble et helt annet rom. Så nå blir det sovekrok, eller alkove om man vil. Og mye mer lys i stua. Om formiddagen er det et koselig solys inn fra den siden soverommet er. men vi skal bytte til et større vindu. For å få mer lys inn.Pipa var kledd inn i plater som vi også fjernet så der kniper vi inn enda noen cm. Pipa skal pusses og males.Fint vær ute å holde på inne...
Men desverre gikk jeg tom for batteri på kamraet. og ikke hadde jeg med lader heller. Så hvordan det blir videre får komme i et seinere innlegg.

Tusen takk til alle som legger igjen kommentar. Jeg er inderlig glad for det, skal dere vite.Og jeg kommer på "runde" om litt. Nå er det fullt fokus på årets revy, med premiere den 26 Mars.

men... Husk trekningen i morgen jenter. Les: innlegget om tallerkenhylla.
Ha en fortsatt fin Søndag.

2 kommentarer:

Turid sa...

Artig med ombygging , som gir enda flere åpenbaringer enn først antatt.
Blir spennende å se resultatet.

Fjordheim sa...

Du verden, har dere hytte både ved sjøen og inn i landet?
Så spennende det er å pusse opp og forandre litt. Det er ikke noe ukjent fenomen at planene forandres underveis nei. Det skjer ofte her også.
Ønsker deg ei god uke :)