Sider

mandag 12. januar 2009

TV- krok

Jeg har fått en utfordring av Fjorheim om å vise min tv krok. Nå må jeg si at jeg har dedikert tv,n min en hel vegg, og ikke bare en krok. Som interiørmenneske blir tv og mediamøbler et uromoment for meg. Derfor står enten TV-skap eller TV-rom høyt på ønslelista. Vi har også et gammelt TV, som i tillegg til skjermen ruver nesten en meter bakover. Kan du fatte hvordan de har klart å få den flat ??? Men det er jo en velsignelse at de har klart det...

Vel, her står TV,n på Fallmoen:- oppå sjenken som hører til spisestua jeg kjøpte i høst. Men sånn får det bare være til jeg finner en smartere løsning. Har jo planer om både ommøblering og utskiftning av møbler. Men jeg får si som mannen til Fjordheim: Hvorfor bytte ut noen som funker. Det er forøvrig min manns slagord også.

Jeg gir utfordringen videre til:

Inger 55
Turid i Strikketur
Gamlå
Monica i Strikkelines


Håper dere tar utfordringa.
Kvelden min består i lesing. Jeg må sette meg inn i hundeetologi. Så boka i godstolen i kveld, er DIn hund fortsetter med Svein Jærverud
Og med det ønsker jeg alle en glittrende Mandagskveld.

5 kommentarer:

Inger-55 sa...

Tv-veggen din var jo utrolig koselig da! Min er litt rotete i forhold. Må vel "style" litt før jeg tar bildet!
Ønsker deg en fin kveld!

Gamlå sa...

Heisann og tusen takk for utfordringen:)

Din TV vegg var koselig!!

Ha en fin kveld.

klem fra Gamlå

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Ingen ""vegg-tv hos deg heller, nest etter ektorp-sofaen i blogglandia må den type tv være det helt store for tida. På hau ut døra går godt brukbare tv, for alle "må ha" flatskjerm. Men i heimen her holder jeg tilbake, den dagen tv`n går adundas så er jeg med, kolossen skal få stå! Din tv vegg er ganske lik min, ser godt enda på de "tommene" som er, om det ikke er 40 eller 50....hihi!

Wenche`s Sysler sa...

Koselig TV krok du har.
Artig å følge med på "TV-saken":)

Tyra sa...

Hyggelig TV-krok du har!
He he ja man kan jo forelske seg i mange slags hunder... Jeg må jo innrømme at denne Lapp-valpen har smeltet hjertet mitt. Jeg har selv vokst opp med schæfere, og hatt schæfer og rottwailer som voksen, men etter at jeg fikk barn og mistet den siste schæferen i en bilulykke, bestemte jeg meg for en litt mindre rase. Og har ikke angret en dag.
Så nå har jeg engelsk springer spaniel, og Mannen har altså en Finsk Lapphund...
Jeg ser du har en nyyydelig schæfer... Håper det går bra på utstillingen.
Hilsen Cathrine