Sider

lørdag 10. januar 2009

Jaja. Og livet her på Fallmoen, gåt sin gang... Unique har hvert syk i to dager. Hun ser ikke ut til å bli bedre heller. Så på Mandag må jeg nok ringe veterinæren.
Her følger hun imidlertid med på Enyo som stiller seg opp for fotografering...Enyo skal på utstilling på Mo I Februar så vi håper på optimale treningdforhold. Men akkurat nå ser det dårlig ut. Regn og holkeis.
På interiørfronten ligger huset i ventemodus. Eller.. dvs JEG ligger i ventemodus. venter på januarlønna. Da skal jeg på en liten shoppingrunde for å freshe opp stua litt. Nye blomster, nye tekstiler etc.

I mellomtiden får jeg drømme meg bort i dette flotte miljøet på et bilde jeg fant på nettet. Jeg har glemt hvor jeg fant det, men tror det var fra et leilighetskompleks fra Beitostølen. Beklager hvis jeg husker feil.


Og mens vi venter på bedre tider, er det bare å finne seg en god stol, ei god bok, noe varmt og godt i koppen, og vente på bedre tider.Ha ei riktig god helg!

3 kommentarer:

Strikkelines sa...

Heisann du,,,.jeg har nå leste igjennom sida di, å særlig et innlegg om dette med blogging og bloggland...jeg hadde et likt innlegg for ei god stund sia, om dette med stil og interiør. Heldigvis er vi forskjellige..å ang våren, ja så måtte jeg også se ut over mengder med snø,,,,landet er langt, å sjøl har jeg tenkt å ha vinter når det på kalenderen enda er vinter....morsomt innleg,,,ha en fin søndag

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Takk for kommentar. Jeg har ikke vært på bloggen din før, men syns jamen at du har mange morsomme innlegg. Mye som jeg kjenner igjen..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Fjordheim sa...

Hei, Håper du har hatt en flott helg .
HAr en utfordring til deg på en mandags formiddag.
Ha ei riktig god uke :)