Sider

torsdag 8. januar 2009Nå som jeg har "hemmelig adresse" før jeg havner i rollen til NIB igjen tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg om tanker jeg har om det å la seg påvirke. Jeg får benytte meg av anledningen at jeg kanskje ikke provoserer så veldig mange ;)

Jeg lar meg VELDIG påvirke av blogger. Men på den måten at jeg enten liker det jeg ser, eller ikke liker det. Når det kommer til det å sette ting ut i livet, så lar jeg meg også påvirke, men jeg kommer så seint i gang med ting, at når jeg setter i gang er det plutselig kommet noe nytt igjen.

Et eksempel på det er årstidene. Vi ligger jo flere månder før skjema her i Bloggland !! I slutten av september starter noen med juleforberedelser og pynting til jul. 1 Desember hadde allerede noen fått inn juletreet. Og mens jeg enda sliter med barnåler etter mitt juletre, nisser og annen pynt som skal opp på loftet, så er jammen våren kommet....
Og når jeg ser ut av kjøkkenvinduet mitt, der jeg ofte sitter å blogger, så ser jeg over en meter snø. Og det kommer mer... Hvem sa VÅR?? Det blir jo så uendelig lenge å vente på våren hvis jeg allerede første uka i Januar skal lete etter vårtegn.

Det høres kanskje ut som en bønn til de som er i vårmodus, om å bremse litt. Men folk må jo få blogge om hva de vil. Og vil de blogge om våren i Januar, så kan jeg jo ikke stoppe dem. Men ærlig talt, er det ikke litt tidlig da ?

Så var det dette med påvirkning da. Ja, for det er jo sånn at man får litt dilla på blogging. Og når man ikke finner noe å blogge om, så henter man ideer fra andre blogger. Skriver jeg om våren, så ser andre det, da skriver de om våren. Og plutselig er vi mitt i vårløysninga.

Det er som noen sa om Ektorp såffan fra IKEA. Den er blitt blogget så mye om nå, at den nesten er blitt et skjellsord. Synd ! For såffan er jo fin den..
Jeg skal kjøpe meg to Ektorp stoler, men jeg tør nesten ikke fortelle det.

Jeg er nesten sikker på at om de "rette" bloggene begynner å ta inn brunt og orange som basisfarge i hjemmene sine, så går hvitt på hue ut! Ok... kanskje ikke helt riktig da, men bare for å sette ting litt på spissen.

Så når jeg ser meg rundt i huset mitt, og sammenlikner det med bilder fra andre blogger, så ser det tilforlatelig lite påvirket ut. Joda, Jeg har en hvit hylle. To faktisk og jeg fikk min prismekrone til jul. Der stopper det.

Forrige dagen kom Herren på fallmo med en brun skinnstol. Jepp ! Men.... Når jeg nå har blogget stresslessen min.... Til våren skal ALLE ha den ;)

Så dette får være vårens heiteste interiørtips til de få som finner bloggen min nå om dagen. Skynd dere på bruktbutikken å finn en stygg brun stressless. Om en måned er de utsolgt * ha ha ha*


Siden jeg ikke har tatt bilde av vidunderet, har jeg funnet denne på Finn.no

Ha en vidunderlig Torsdagskveld i stresslessen...

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja vi lar oss nok påvirke.
Men jeg tror at jeg tar med meg bare det jeg har lyst til å ta med meg. har ingen Ektorp, og ikke skal jeg ha det heller. Kan ikke tenke meg å måtte vaske sofa trekk annen hver uke. Nei vet du hva. Men har du lyst på så kjøper du det. Det er du som må vaske den, ikke jeg, heldigvis.hehe.
Ang våren så må jeg si at det kommer mye ann på hvor i landet en bor. Var jo på Jæren i nyttårshelga. Og der var det noen dager med vårstemning. Og jeg kan tenke meg at det ikke er lenge før snøklokker og primula begynner å spire. Men her jeg bor nå er det mange måneder til. Men jeg lengter etter våren, det gjorde jeg også etter jul lenge før jeg visste hva en blogg var. så det har nok med vår lengsel etter varme å gjøre. Vi søker sola når den begynner å varme. Samtidig må jeg minne meg selv om at i minst tre måneder til må jeg konsentrere meg om den våren jeg kan kose meg med inne. skal kjøpe meg primula å ha inne når jeg bare får ryddet bort all julepynten, har ikke fått gjort det heller enda jeg. Ting tar tid. Og her sitter jeg å blogger i stedet for å rydde. Får nok gjort det før påskepynten skal frem. hehe.
Ønsker deg ei flott helg : )

carmen sa...

Crudas, crueles imagenes, tanta guerra para nada, algo inútil, triste y deplorable.