Sider

lørdag 17. januar 2009

Lyset kommer

Sjøl om sola er borte bare akkurat i jultia her på Fallmoen, er det fantastisk å sjå når ho kommer telbake. En morgen jeg sto påå så himmelen sånn ut...Jeg måtte ut i all hast å fotografere. I pysj og morgenkåpe sto jeg i den sure vinden og fikk dettte flotte motivet. Vår er det ikke enda, men at vi går mot lysere tider er det ingen tvil om.Og her sitter jeg ved kjøkkenbordet og blogger, mens sola kommer høyere og høyere på himmelen. Dagene blir lengre og det er så godt.Unique ja.... Den syke hunden. Vi var på tur til vetrinær med henne. Hun spiste ikke på tre dager. Hun var slapp selv om det ikke virket som hun hadde feber. Det er likevel et under at hun lever..


Mandag morgen kom det ut en del av en sånn leke. Hun har fått i seg den øverste delen, der leken er smalest. Mest sannsynlig har hun tyggd den av og fått den i seg på den måten. Da det er flere mnd siden jeg fant resten av kongen, er det stor sjangse for at hun har gått med denne leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge. Vi snakker måneder....
Den var helt gelè aktig, og at hun har fått denne greia gjennom systemet er helt ufattelig da den er på størrelse med en halv fersken.
Men Unique er unik, og ukrutt forgår ikke så lett. Denne hunden har overlevd det meste...Her ligger hun imidlertid på sitt sykeleie... Ikke helt i form. Men nå er ho sitt gamle seg igjen. Jeg gjør oppmerksom på at Unique blir 10 år i April. Ei gammel dame som holder seg forbausende bra for alderen.

Ha ei fortsatt god helg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh den nydelige himmelen med så flotte farger!!
Ja hva gjør en ikke for å forevige et slikt bilde,ut i bare pysjen midtvinters.Brrrr!!
Morsomt å se fra din "Bloggeplass" v vinduet.Du har fin utsikt der.
God bedring til Unique fra meg.
Og dere må ha en flott helg!

Inger-55 sa...

Nydelig himmelbilder. Er det ikke utrolig med de flotte fargene?
Og stakkars voffsen som er syk. Man blir helt satt ut. For ikke kan de sankke og si hvor de har vondt. De ligger jo bare der og er stille og vil helst gjemme seg. Håper det ordner seg. Hils henne god bedring.

KLÆMMA

Fjordheim sa...

Det var litt av en himmelfarge. Vi har hatt noen flott farger på himmelen her også en del dager nå på nyåret. Herlig å se på.
Godt at det går bra med bikkja. Ikke bare, bare å få noe slikt igjennom systemet.
Ønsker deg en riktig god søndag :)

Turid sa...

Nyyydelige himmelbilder du deler med oss- fins det noe finere enn slike solrødmende himmel bilder?
Stakkars pasienten da, håper det går bra.
Ønsker deg god helg!