Sider

mandag 17. november 2008

På øverste hylle

For noen dager siden var jeg innom brukthandelen for å lete etter en sånn hylle til å henge pyntehådkle på. Jeg har nemlig fått et sett hos min tante Martha med pyntehåndkle, duk og løper. Hylle fant jeg for 150 kroner, men jeg likte ikke fargen på den, så den ble antikkhvit. Nå ble det sånn at hylla ble hengt opp i stua i stedet for på kjøkkenet. I allefall foreløpig.



Vi har en vegg med sånne mørke koreaplater på veggen. Jeg syns hylla gjorde seg fint på den veggen. Jeg pynta med en Jesusfigur, en eføy, noen kongler og lysglass.



Jeg syns det ble riktig så stemningsfullt i en ellers så mørk krok.



Jeg har lyst på en sånn "hengelykt" å henge på en av krokene under. Inntil jeg finner det, får jeg nøye meg med mine hjemmelagde lykter av Norgesglass.



Den øvrige pynten under, er gaver fra Bloggjenter. Nydelige ting som jeg setter stor pris på og som nå kommer til rette i hylla mi. Jeg må si jeg ble MEGET fornøyd med resultatet. Nå har jeg noen andre ferdige prosjekt som jeg tenkte å vise dere, men da jeg skulle ta bilder svikta batteriet på kameraet. Det kommer i neste omgang...

Ha en flott uke og en flott Mandag.

11 kommentarer:

Inger-55 sa...

Skikkelg flott hylle du har fått deg! Og det er stemningsfullt og vakkert med pynten du har valgt! Fikk julestemning her jeg sitter mens snøen laver ned utenfor vinduene!

Ha en flott uke!

Anonym sa...

Jeg liker hylla di. En elegant og stemningsfull løsning.

Anonym sa...

Hei!Først må jeg takke for at du var innom bloggen min og la igjen en kommentar! Veldig hyggelig!
Virkelig en flott krok du har laget med denne hylla full av pynt og lys.Ei koselig tid vi går inn i nå med mye levende lys.En skal kose seg og ha det godt.
Ha en superfin mandag!

Turid sa...

Flott hylle du har kjøpt! Synes den gjorde seg godt med lys og dill på,med pyntehåndkle er den jo også fin, men det kan du ha når du får lyst å forandre litt....
Ei flott uke til deg.

Fjordheim sa...

Så flott det ble på den hylla di. Norgesglass er fine de. Du får ønske deg andre lykter i julegave.
Fin pynt ellers også på hylla di. Kjøpte ei lita slik hylle til 30,- på onsdagen. Men jeg tror det tar litt tid før jeg rekker å male den. Skal ha den på kjøkkenet under den andre hylla til håndkler og grytekluter.
Ha en fortsatt god dag :)

Ingunn sa...

Den hylla var kjempe fin!;)
Stylet nydelig!

Klem Ingunn

Gamlå sa...

Heisann

Skikkelig pent ble det med den nye hylla, og så har du pyntet så fint på deg også.

Ha en fin kveld

Blå-hvit samlemani sa...

Knallfin hylle. Likte godt norgesglass lykten din.. Leter også etter en sånn hylle, men det går visst alle andre også...

H elle K sa...

Hylla ble fin den.. Skikkelig stemningsfullt. kristin

Julies sa...

Hylle di ble ganske enkelt kjempefin !

Monicas sa...

Denne var fin ja, å du har pyntet riktig så fint ....fant en tallerkenhylle i går på brukthandel, å den har jeg satt bøkene jeg leser i....kom gjerne innom, for hot kommer jeg igjen.