Sider

onsdag 12. november 2008

Ut på tur, aldri sur

Etter ganske mange uker med regn og fuktig vær, var det godt å få en klarværsdag med noen få kuldegrader. Sola sto lavt på himmelen og jeg tok med hundene på tur for å nyte en flott dag.Rundt der vi bor er det dekar på dekar med svære oversiktelige jorder. Der kan jeg slippe hundene løs og la dem løpe fritt. Noe de setter umåtelig stor pris på.


Det går en skogsveg ganske langt opp i fjellet. Ved veis ende gikk jeg opp på en fjellknaus. Der skinte sola vakkert og jeg hadde utsikt langt innover dalen. Her skulle jeg ønske jeg hadde med kaffe og noe å sitte på, for det var såååå nydelig. Og hundene stortrivdes med å løpe løse og snuse inn og gjøre seg kjent med terennget.
Lyng med rimfrost på er utrolig vakkert. Synd rimet smelter i romtemeratur...

Ha en strålende dag !! Og TUSEN takk for kommentarer i bloggen. Selv om jeg syns det blir mindre og mindre. kanskje jeg må finne ut hva det er som er "in" å blogge om. Eller kanskje bli flinkere å kommentere selv. ( Kanskje helst det siste...)

2 kommentarer:

Inger-55 sa...

Nydelige bilder du viser oss i dag! Er ikke denne tiden med rimfrost i gress og lyng nydelig! Når man kommer inn etter hundeluftetur, med røde kinn og er litt småsliten. Jeg elsker denne tiden som vi er inne i nå. Men liker ikke etterjulsvinteren.

Masse klæmma!

Wenche`s Sysler sa...

Hei!Veldig koselig Blogg du har.Morsomt å "stikke innom" andre blogger.Koser meg her i Bloggland:)