Sider

onsdag 19. november 2008

Hva gjør jeg nå....?


Jeg var innom på NIB og leste følgende:

Med over 300 norske interiørbloggere kan det også være en ide å bruke det samme navnet konsekvent, både i navn, i url-adressen, i rss-feeden og i navnet som fremkommer på dine kommentarer. Det gjør det lettere å kjenne igjen bloggen din, og som ny blogger, kan det ha stor verdi. Det er lett å bli forvirret når 'Lisas hus' har adressen torpet.blogspot.com og skriver kommentarer under navnet Tuva's mamma.

Den traff meg. http://canozas.blogspot.com/ - Bestemors vindu - Lagt inn av Heidi.... Vel...vel...vel. Hva gjør jeg nå ?? Min forrige blogg het Home of Canoza. Bør jeg gå tilbake til Canoza-navnet ? Underskrive med canoza ? ømdøpe bloggen til Canoza ?

Jeg skjønner problematikken og er fullstendig enig. Blir jo bare surr av sånt..

Hva mener dere? *HJELP*

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja si det. Har visst samme virvaret hos meg. Tre forskjellige navn. Les det samme en gang, men tenkte ikke så nøye over det den gangen.
Må nok tenke litt over det der.
Ha en god kveld :)

ingridmarie sa...

Men det gjer no ingenting synst eg!! Har no gått heilt fint for meg å legge sammen to og tre og finne ut kven som er kven innpå her:) Går som regel inn på navn på kommentarer eg har fått, og då kjem jo navnet på bloggen din også opp. Mange skriv jo fleire bloggar, og då kikker eg gjerne innom alle eg :) Men viss ein sjølv vil ha samme navn på alt so kan ein sikkert få mulighet til å fikse det?! Det har eg ikkje prøvd, men kansje andre har erfaring med det? Varm helsing frå ein enno ganske fersk blogger,ingridmarie i "Den hemmelige hagen":)