Sider

tirsdag 4. november 2008

Mer og mer min stilSelv om jeg, som jeg sa i forrige innlegg er svak for det som er lyst og hvitt. Er jeg nok likevel kommet fram til at når det gjelder det hvite, så er jeg nok en smule preget av hva som er "in" i tiden.
For når det kommer til stykket er det nok mer den litt lune stilen med varme farger som tiltaler meg mest. Før gikk jeg alltid i klær med jordgarger. helt til noen sa til meg at jeg ikke kledde det overhode!
Men interiør skal jeg jo ha rundt meg og ikke på meg, så her kan jeg iføre meg hva det skulle være. Jeg har til og med begynt å se på min forhatte brune skinnsofa med nye øyne.. jeg har i 2 - 3 år nå ønsket meg en hvit sofa. Pokker heller. Min brune skinnsofa er da slett ikke værst. Praktisk er den også. Men noen myke puter og en lunt pledd ?? Tja... Hvorfor ikke!?Bilder fra Slettvoll


Bilde fra Internett


Jeg liker den litt røffe stilen mer og mer jeg. Og den passer nok livstilen min bedre også. Egentlig burde jeg hatt to hus. Et hvitt og et i sånn "fjøsstil" som tåler hard bruk.
Ha en fortsatt flott uke

5 kommentarer:

H elle K sa...

Vakre bilder, hvem har sagt at alt må være hvitt. Det viktigste er vel å trives med det man har. Ha en fin dag. Kristin

Line sa...

Hi hi, ja det er lett å bli påverka av det som er "in";0)
Synst det var deilig å sjå noko anna enn alt det kvite eg...Kjempekoseleg stove:0)
Helsing Line

happy in pink sa...

tusen takk for koselig kommentar!!!
så deilig å høre at du trives i jobben din:)
og ja...de er så utrolig forskjellige , selv om de har samme diagnose...men herlige, spesielle mennesker er de alle sammen;)))

ha en deilig dag...
klem tara:)

BROCANTE sa...

Det kan være veldig koselig med litt mer farger og treverk. Gamle bjelker er flott! Alt trenger jo ikke være hvitt heller. Jeg maler ting som er reparert eller der treverket ikke er pent lenger - men har mange mørkere ting også!

nord67 sa...

Helt enig! Å ha et hus i fjellstil og et i lyse farger er best! :)