Sider

lørdag 27. september 2008

Loveflow fra mitt kjøkken

***

Jeg har fått med meg at det har gått hektisk for seg rundt i bloggland. Synd at det blir sånn. Jeg syns jo mangfoldet rundt om i bloggene til alle dere jenter er nettopp det som gjør at i allefall JEG kommer på besøk.

Vi har fått høst med regn og surt utenfor døra. Jeg syns det er helt greit egentlig. Å gå en tur i skogen i gode støvler som holder føttene varme og tørre, klær som holder på varmen og holder regnet ute, mens vinden tar litt tak i deg, er bare deilig. Da kjenner jeg at jeg lever!!

På en sånn regnværsdag tok jeg imidlertid mot til meg og fikk rydda litt på kjøkkenet.


Kjøkkenbordet er for lite. Jeg har et annet som jeg skal ha på kjøkkenet i stedet. Det står på hytta akkurat nå. men jeg skal ha det hjem, og heller sette et mindre på hytta. Stolene er gamle. De er laget av min bestefars onkel. Jeg burde bytte til høstgardiner snart....

Til pynt på bordet står et brett som jeg fant på Europris for en billig penge. Der har jeg satt et lys en plante og servietter. Duken under fikk jeg fra Albertines verden i sommerrunden av Interiør give along


Går vi videre på kjøkkenbenken kommer vi til "kaffekroken" Her lages kaffe på pressekanne. Noen ganger har jeg litt sirup i for smakens skyld. Særlig nå på høsten. I urtepotta hospiterer en engelsk granium for øyeblikket.

Videre på benken har jeg en kasse som jeg fat på et loft på en gammel fjøs en gang. Hadde planer om å male den hvit, men har ikke kommet så langt enda. Den er jo litt sjarmerende med sitt velbrukte utseende, så det er mulig den blir som den er. Kjekk å sette krydderier og småtteri i.

Hjørnet av benken. De små gule krukkene til te, kaffe og sukker tilhører et sett jeg fikk fra min mor. Hun hadde funnet det på en bruktbutikk og har foruten krukkene 2 krus, 2 fat, 4 eggeglass, salt og pepperbøsse og tekanne. Serviettene og stativet kjenner dere kanskje igjen fra forrige innlegg. Jepp! -fra min hemmelige venn.. Hjertet fikk jeg i julerunden av Interiør give along.Vet ikke om dette kvalifiserer til et interiørinnlegg.... Men det er i allefall noen detaljbilder fra kjøkkenbenken når den for en gangs skyld er ryddet. Jeg har arbeidshelg og i morgen er det 12 timersvakt. Ha en fin helg og vær snill med hverandre.


13 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

Heihei!
Så utrolig flott kassen var, den er jo helt super til krydder o.l.
Ha en riktig så trivelig søndag
*Siv*

mali-mo sa...

Koselig kjøkken du har! Håper du får en kjempeflott søndag ;)

Sanna sa...

Tusen takk for kjøkken titten - alltid morsomt å se hvordan andre har det hjemme. Ikke sjelden man snapper opp en innredningside eller to på slike besøk. Likte veldig godt "kaffekroken" din ;o)

Fjordheim sa...

Så koselig det var på kjøkkenet ditt. Likte godt den kassen med diverse i.
Jeg har nettopp byttet ut mitt store kjøkkenbord med et lite. Får se hvor lenge jeg orker det. Må bare være flink å rydde bort post mm etterhvert.
Innleggene dine kvalifisrerer godt.
Ha ei flott uke :)

carinasverden sa...

Det var et koselig kjøkken.
Morsomt å se andres hjem og få litt tips selv.
Ha en fortsatt fin høstkveld!

Magny sa...

jada, har vært snill lenge eg nå...
koselig inne hos deg, herlig koselig jøkken...
klem og god 12timers-vakt!

Turid sa...

Koselig på kjøkkenet ditt, jammen lurt å ta bilde når det er ryddig, for en gangs skyld hadde passa hos mæ...
Kassen din likte æ godt, så har æ ksffekrus med akkurat samme motiv som du har på de små søte krukkene dine, kruset e forøvrig kjøpt på europris....
En fin mandag til deg.

Inger-55 sa...

Tusen takk for titten på det koselige kjøkkenet ditt. Du er glad i slike rariteter du også ser jeg. Og kassen din var artig. Hvorfor skal alt være hvitt? Jeg liker den vakre fargen i slike gamle kasser.

Ha en flott kveld!

Rikkkas idyll sa...

Heisann, i gjen :)
Ja, e ett fint bilde.Er selv fra Værøy.. Jeg som har tatt bilde. Er jeg ikke flink?
Koselig kjøkken du har forresten.
Takk for kommentar forresten på den første innlegget jeg hadde.
Snakkes

Rikkkas idyll sa...

Ja, det er ett fint bilde jeg har tatt. Er selv fra Værøy skjønner du.
Fint kjøkken du hadde forresten, og takk for kommentar på det første innlegget.
Snakkes

Turid sa...

Hei på deg å takk for besøk..du må nok fortsette nordover forbi Lofoten...Om du leser litt i bloggen så finner du nok noen ledetråder.. Snakkes.

Anonym sa...

Tusen takk for titten, jeg digger også slike gamle trekasser. Liker alt av gammel tre, holder for tiden på med å lute tre gamle stoler.

Ellers ser jeg det stormer i blogglandia, heldigvis har jeg unngått det, for her er det slille og bare fredelig. ;) ''Ha en fin dag.

Helen sa...

Hei :) Koselig å se detaljer fra kjøkkenet ditt. Jeg likte spesielt godt brettet fra Europris og kaffekroken din.