Sider

tirsdag 23. september 2008

Hemmelig venn og vakre hjem

***
Jeg har fått gave fra min hemmelige venn. TUUUUSEN takk hemmelig venn !!! Jeg ble kjempeglad. Jeg har lett i hele sommer etter en sånn serviettholder, men ikke funnet helt det jeg var ute etter. De nærmeste jeg kom var fine nok, men det var sånne som serviettene LÅ i. Jeg ville ha en som serviettene STO i. Nøyaktig en sånn som jeg nå har fått hos min hemmelige venn. Er jeg heldig eller !!!?? Så fikk jeg en nydelig liten transparent brikke i høstfarge. Dette skal få hedersplassen på kjøkkenbordet. Og koselige servietter med høststemning


Jeg har ingen anelse om hvem min venn er. Men hun er flink med håndarbeid. Jeg fikk denne lille strikkesaken som jeg TROR skal sitte på hodet. Den passet i allefall perfekt der.

Nå håper jeg min hemmelige venn er snill med meg og ikke ler for høyt hvis jeg har plassert denne på feil sted.
Igjen tuuuuusen takk for denne flotte gaven som jeg ble kjempeglad for. Du har nok truffet meg mer enn du tror.


Så er høsten kommet til Fallmoen. Trærne gulner, noen rødmer til og med. Sommerblomstene er byttet ut med noe mer høstlig i pottene


I dag kom også høstregnet å satte sitt preg på årstiden. Det har ikke regnet her siden i Mai. Kanskje litt i seineste laget for bønder og sånn. men uansett...

Da er det godt det er høst og man kan krype opp i godstolen med varm te i stemningen av mange levende lys. Da kan det bare regne å blåse så mye det vil.

Så til ukens skuffelse. Siste utgave av Vakre hjem.....

Jeg åpnet bladet og bladde forventningsfullt gjennom sidene med reportasjer. Men desverre. Denne gangen traff ikke bladet meg i det hele tatt. Joda jeg syns bygårdsleiligheten med mursteinsvegger var fin den. FOR fin faktisk. Jeg fant liksom ikke noe igjennkjennbart. Hva slags liv lever disse menneskene, kommer jeg til å tenke på.

Da jeg kom til reportasjen om dette fantastiske badet som har påført vegglasur med gjeiteskinn for å få den rette looken, datt jeg nesten helt av lasset. Jeg er jo interessert av interiør. Men jeg kunne ikke klare med litt godvilje engang å identifisere meg med noe av dette.
Selv om det i de fleste reportasjer hadde gjenbruk som en rød tråd ble dette for fjernt fra virkeligheten. For meg er interiør en interesse og ikke en religion.

Nei.. denne utgaven minne meg mer om en slags forguding av et interiør som ikke faller på plass i min hverdag. Men for all del. Neste utgave kan bli mye bedre. Jeg skal ikke gjøre det slutt med Vakre hjem bare for denne lille skuffelsen!! Neeeeiiida. Nå gleder jeg meg til Julenummeret!! For i dag er det 93 dager til JUL!!

Ha en flotters uke.

3 kommentarer:

Kari - My home is my Castle sa...

Flott gave du fikk :)
Så heldig du er da ;)

Ha en fin kveld

Turid sa...

Hærlig høstlig hos deg- med eller uten "vakre hjem" , tenker æ .
Så fin gave du har fått, elsker servietter!
Fin høst dag til deg!

GundaM sa...

Titt tei, ser du har lagt ut kommentar om kjøkkenet mitt inne hos nib:=)

Så koselig da, kikk gjerne inn i bloggen min og, har flere drømmebilder der inne;0)

ha en flott fredag !