Sider

onsdag 28. mai 2008

I mitt hus, i min hage og på trappa...

Så er vi kommet til midten av uken. jeg har ettermiddagsvakt i dag, så jeg har formiddagen fri. Sambissen har dratt på hytta for å sette opp takrenner. Og jeg koser meg hjemme alene, som jeg er alt for skjelden. I dag skal jeg vaske å stelle i huset og kose meg med det.Dagen starter selvsagt med nytraktet kaffe i yndlingskruset mitt.
Så har jeg pyntet et kopp med noen blomster som fra mine Buskgraniumer.Her er en av tre stoler som jeg kjøpte i fjor. Jeg har også et bord som hører til. Stolene er fantastisk behagelig å sitte i. Man faller liksom litt bakpå og tvinges nesten til å slappe av.


De kan klappes sammen å stables, slik at de tar mindre plass ved lagring. De ser tunge ut, men er forbausende lette.For de som elsker den slitte stilen er stolene som de er praktfull. men jeg er bødt til å pusse dem opp, ellers blir de ødelagte. vet ikke helt om jeg skal pusse dem å lakkere dem, eller male dem. Noe MÅ jeg gjøre i allefall.

Her har jeg laget et lite blikkfang på trappa. Kassen i bakgrunnen fant jeg i nauset hjemme hos mine foreldre. Det skal bli hyller i dem etterhvert. På en tur til Sverige stoppa vi ved Røssvatnet som forøvrig er Norges største innsjø. Innsjøen ble for noen år siden demmet opp for utvikling av kraft. Da vi kjørte forbi var sjøen tømt for ganske mye vann og det lå en hel strand med slik slitt og værbitt tre. Her er de stablet sammen i en gammel zinkbøtte i påvente av at jeg skal finne ut hva jeg skal med dem.


Og her et bilde av og på trappa vår. jeg var på Jysk og kjøpte pledd pute og Boxputer ( som jeg forøvrig har fått helt dilla på. )


Jeg har sett at flere styler bildene sine med sommerlige sandaler, eller støvler i friske farger med prikker, striper eller roser på. Ikke noe galt i det. Det er bare at jeg har ikke noe sånt. Og siden jeg nesten alltid tusler rundt i mine slitte crocks med malingsflekker på, velger jeg å offentliggjøre den nakne sannhet.
Til slutt legger jeg til et bilde av meg, min samboer, oppdretteren vår og Enyo av Røstadgården, som vant sin klasse og ble beste valp på utstilling på Mo i Rana sist helg. To flotte pokaler fikk han.

Gjett om vi er stolte av go`gutten våres.

7 kommentarer:

Tove sa...

Gratulerer med pokalene:)

Så my fint du viser, hagestolene så virkelig gode ut, og masse flotte tepper og puter.

Ha en fortsatt flott onsdag, og kos deg på jobb også:)

rigaard sa...

Så mye legger du har å vise frem. Jeg får fornemmelse av at jeg er i bestemors hus. ;) Gratulere med pokalene. :)

Nunne sa...

Jøss, så mye artig HER var. Kan ikke huske å ha vært innom her før, men jeg kommer garantert igjen.
Natta fra bestemors hus. (som også har vindu, sjølsagt)

prinsessa1976 sa...

Tusen takk for den koselige kommentaren på bloggen. Det varmer. Klem fra Elin:O)

Minmill sa...

Takk for besøk på bloggen min. Gøy at du legger igjen spor. Måtte jo en tur innom deg igjen da, vettu. Ville bare si at dette var et kjempefint innlegg. Har forresten samme crocs som deg, bortsett fra at mine har ikke malingsflekker enda. Godt å se at det er noen "normale" ting på bildene også. Gøy med nakne sannheter innimellom. He he. Ha en fin jobbedag.

Klem fra Minmill :-)

Randi sa...

først og fremst gratulere med flotte pokaler!! nydelig hund også. Vi har en flott blandingshund, 1 år og hormonell på alle vis....løpetid og det som hører med den for første gang...hihihi men gøy med hunde det er det.

De stolene er bare så flotte! jeg har en sånn på ønskelisten min jeg også...:-))

Krokene er kjøpt på en ebay butikk! billig og grei levering.

Ha en strålende flott dag.

Magny sa...

nyyydelige kopper, skjønne bilder...