Sider

torsdag 29. mai 2008

Sommer i nord..? og flere sannheter

Mon tro om det er sommeren som er kommet her i Nord. Jeg våknet i allefall tidlig i morrest til strålende solskinn og vakkert vær.


Løvetanna soler seg i sommersola. Plutselig ble alt gult utenfor huset her..Så har jeg sett mange bloggere som legger ut praktfulle bilder av interiør, enten hos dem selv eller hentet fra nettet. Jeg blir helt stum av beundring. Ofte lurer jeg på hvordan folk har TID til å style sånn rundt seg. Jeg jobber i helsevesenet og har ikke en gang full stilling. Likevel strekker tiden liksom ikke til.Sånne verandaer kan man jo bare drømme om. Men noen har det faktisk. Vakre møbler med stilige puter. Nydelige roser og planter i vaser, potter og krukker.


****


Er det da rart jeg mister litt selvtillit når jeg titter ut på min egen terasse....?Over lyskuppelen henger tv antenne-ledningen som sambissen skulle ha satt fast siden i Februar. Ølbokser, grillkull og hundenes matskål i "skjønn" forening og klær til tørk under taket.

Hyllen med jeg begynte på, som jeg ikke har fått kroker til enda, og ikke hatt tid til å male ferdigBord og stoler som skulle ha vært begynt pussa og malt på for lenge siden. Gamle 70 talls campingstoleri lett blanding med plast stoler. Hva hjelper det om min deilige hagestol i tre, kjøpt brukt i fjor ( less forige innlegg ) pryder terassen, når den drukner i ulike stilarter og rot? Sambissens sykkel, som MÅ stå på terassen fordi det er en Merchedes... Grillen og tørkestativet...


Vel folkens. det er bare å fastslå at her har man ikke med et supermenneske å gjøre. Men Et vanlig arbeidende menneske, med masse ideer, for dårlig tid og for lite penger. med tre hunder som roter og griser mer enn de rydder.


Likevel..... Et og annet lyspunkt er her jo.På hytta har jeg god tid. Og her kan jeg leve ut nesten alle mine ønskerom hvordan jeg vil ha det rundt meg. Her er et bilde fra Spisestua, tatt sist jeg var der. Solen skinte og lyset bare flommet inn.

Vakkert...


Da vil jeg gjerne gi en utfordring til dere der ute. Hva er den nakne sannhet hjemme hos deg? Hvem tør å ta utfordringen?

Ha en Fin Torsdag

*Canoza*

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Godt å se at alt ikke er perfekt hos deg heller.
Har så mye jeg gjerne skulle forandret på å fått gjort. Men kreftene strekker ikke til. Og mye må en ha hjelp til, og hvordan skal min mann ha tid til alt jeg vil ha gjort i tillegg til det han må gjør?
Godt vi kan kose oss med det vi har, om det er slik eller sånn.
Spisestua på hytta var jo veldig koselig.
Ellers så er det ikke alltid de helt store forandringene som skal til for å få det litt mer som en har lyst til.
Skal legge ut noen bilder etterhvert av ting som ikke er som en kunne tenke seg. Vasket badet og komfyren i dag etter å ha vært borte ei ukes tid. Men bare mannfolk i huset. Lurte på om jeg skulle ta bilde av det før jeg begynte, men gjorde det ikke. Anledningen byr seg nok en annen gang.
Ha en fortreffelig dag :)

Lena sa...

Bak de fleste fasader - så er det ikke sikkert at alt er like skinnende hvitt bestandig, nei...
Synes ikke det var så ille hos deg, jeg. Du har et godt utgangspunkt med stooor terrasse - jeg har en knøttliten balkong. Men man får gjøre det beste ut av hva man har, har jeg lært. Du skulle sett hvordan det så ut hos meg i fjor, du... Ikke bra.
Men det er jo ikke så mye som skal til, da... Ta deg selv i nakken - finn det bittelille overskuddet som du har godt gjemt, jeg garanterer at det er der et eller annet sted! (Jeg jobber selv i barnehage og har UTROLIG vanskelig for å få ting gjort noenganger!Ikke mye overskudd igjen her nei på enkelte dager..)
Lykke til med prosjektet!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Synes verandaen din er fin jeg... dere lever jo der, og da skal det ikke være prikkfritt...
Men du kan være glad sykkelen til gubben ikke er innendørs du - her har vi to rittsykler i GANGEN å det blir trangt det...he,he... noen ganger skulle jeg ønske junior fortsatte med fotball...
Selvfølgelig kunne jeg også tenke meg nye puter i stolene på verandaen, men det får bli en annen gang - kan jo ikke bare kjøpe for at en synes ting er sååå fine heller...
De hagestolene dine var bare knallfine...
Så koselig det så ut på hytta hos dere... her deler vi hytte med gubbens søsken...!!! sånn er det...
Heldigvis er det meldt strålende sol her i flere dager framover... å gjett om jeg skal kose meg i skyggen - klarer ikke å sitte i solsteiken lengre... men hærlig er det uansett, og rotet inne stikker ikke av...

Ha en koselig dag og helg...

prinsessa1976 sa...

Ønsker deg en fin lørdag og ei flott helt i Nord. Klem fra Elin:O)

Minmill sa...

Så kult innlegg. Det er godt å ikke bare se stylede bilder. Er sikker på at de fleste har steder i huset sitt det ikke er så veldig fint. Skal ta utfordringen din og legge ut bilder på bloggen min av mindre flatterende sider av hjemmet vårt. He he, det kan bli gøy. Hvis du synes du har stygg terrasse, bare vent til du ser vår. Fint bilde fra hytta di.

Ha en fin uke.

Bloggklem fra Minmill