Sider

fredag 20. januar 2012

Det nermer seg slutten…

 

I Rådhusgata. Og da jeg oppdaget at jeg hadde pakket ned alle lysestaker og telys holdere, måtte jeg fram med fantasien. Ikke så vanskelig når man får gode ideer her i bloggland. To syltetøyklass, en blondekant og vips !!!

 

IMG_5344 (640x449)

Den ene stua er tømt for møbler. Det ble jo en hel ballsal og det slo meg at jeg er ganske komfortabel med lite. Men det passer dårlig med samlemanien min….

IMG_5329 (622x640)

Nå har jeg imidlertid tenkt å foreta en større opprydning, så det kan nok hende det kommer ting til sags her på bloggen

 

IMG_5337 (640x438)

Etterhvert som det minker på ting og tang, øker haugen med esker og pakketing.

 

IMG_5333 (640x411)

Mine få levende planter har jeg ikke turt å sende til Bjørkly enda, da jeg strever hardt for å holde liv i de få som er der. De får nemlig ikke noen pleie mens jeg er borte. Ikke så mye som en vannskvett får de. Til tross for at jeg har plassert dem rett ved vasken….

 

IMG_5334 (640x554)

Den øverste orkidèen har ikke blomstret på nesten tre år, da den brakk stengelen, Men nå i høst kom det opp en ny og i vinter kom det to “baller” på den som ble til disse to nydelige blomstene.

Den under blomstrer både rikelig og ofte.  Og i full blomst nå, den også.

IMG_5335 (640x427)

 

Da ønsker jeg dere en riktig god helg

2 kommentarer:

Mattisheimen sa...

Kommentar fra Mattisheimen:

Flytting er pyton! Men ganske kjekt dersom man er flink til å kaste ;)

Blomster, ja ... Jeg hadde to st.Paulia i kjøkkenvinduene da jeg dro opp til Mattisheimen sist. Etter ei og eihalv uke, var det bare å kaste dem. Tror ikke det var noen her hjemme som hadde enset dem.
Eller den gangen jeg kom hjem fra føden med unge nr. 2. Gubben viste meg stolt hvordan han hadde stelt med plantene mine. Han mente de var fulle av støv, så han hadde like godt gitt dem en runde med støvsugeren!! Var ikke veldig mange blader igjen, altså ... :)

Ha ei riktig god helg!

Klem Renate

Fjordheim sa...

Nydelige orkideer. Ikke lett å få blomstene til å overleve når en ikke er der å kan gi de litt vann av og til. Men det er utrolig hvor lite vann de klarer seg med visst de ikke står for varmt. Sjelden de får så mye vann her, ca en gang i uka blir det vel en skvett. Men de vokser og trives.
Godt å få ryddet opp litt. Kanskje det dukker opp noe jeg kunne tenke meg til samlingen min. Er nok ingen minimalist nei.
Ønsker deg ei god helg :)