Sider

fredag 9. desember 2011

Sykdom og elendighet..

Ja, da kom årets julesjuke. Det slår jo aldri feil.
 I fjor lå jeg i omgangssjuke på selveste julaften. I år slår infuensaen ut midt i skole/jobb/julestria.
Men det er ikke annet å gjøre enn å legge seg ned å vente til det går over.

IMG_5237 (640x483)

Jeg kjente det sist Søndag. Mandag kasta jeg innpå paracet og gikk først på skolen så på jobb. Dette gjorde jeg i tre dager. Men Onsdag kveld kollapset jeg. 
Så det har man igjen for å være pliktoppfyllende nok til å sette sin egen helse til side for å gjøre sin plikt for samfunnet.

IMG_5236 (477x640)

Men det har jeg nå gjort for siste gang.  Ved en senere anleding kaster jeg inn håndkleet med en gang og holder meg i ro fra første tegn på at noe ikke er som det skal. Man blir ikke fortere frisk av å tyne seg gjennom livets forpliktelser for halv maskin.

IMG_3040 (500x640)

På min facebook side legger jeg ut et bilde for hver dag som en slags adventskalender. Jeg begynte med det i fjor og ble oppfordret til å gjøre det samme i år.

 Over viser jeg bildet fra i går.
 Rudolf her løp om kapp med meg og bilen i fjor vinter. Han lå foran ganske lenge, men måtte nok gi seg til slutt. Men han fikk trimmet seg litt i allfall…
Rødt hjerte

4 kommentarer:

stallnilsen sa...

Huff, stakkars dæ, æ ønsker dæ masse god bedring, ja, man må ta vare på helsa si, og juleinfluensaen kommer hvær jul over hele landet, desverre, men bank i bordet, vi har aldri hatt den her i huset i jula.
Ønsker dæ nok en gang god bedring og håper du får ei fin helg, tiltross du e syk.
Hilsen Lisbeth ;)

Fjordheim sa...

Så kjedelig å være sjuk da. Nei en har ingenting igjen for å tvinge seg igjennom dagen halvsjuk. Ikke er det lurt for de en har omsorg for heller. Jeg prøver å si at vist jeg har noe som kan smitte andre bør jeg ikke på jobb siden jeg jobber så tett på folk. Men nå er jeg så heldig at jeg ikke har hatt verken influensa eller omgangssyke på mange år. Ikke vil jeg ha det heller.
Ta var på deg selv. Kos deg så godt du kan med noe godt både å spise o drikke, visst du orker. Og litt godt lesestoff. Eller kanskje du må lese pensum for å holde deg oppdatert. Ønsker deg ihvertfall riktig god bedring.
Så fine bilder med julestemning. Og det reinsdyrbilde var stilig da.
Ha en god lørdag :)

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Ikke godt å skal yte på jobb når helsa ikke fungerer.
Forkjølelse er nok hærk å ha.
Vil ønsker deg god bedring.
Fine stemningsbilder du viser.
God førjulshelg til deg.

Bengts fotoblogg sa...

Fina bilder, inte kul med Julinfluensa.