Sider

søndag 18. september 2011

Nei men Heidi da….

 

 

Jeg har alltid sagt at den Retro stilen aldri kommer innenfor mine vegger. jeg er for gammel. Det vil si at for meg er ikke 70 tallets plastartikler, farger eller form på noen måte nostalgi., men se hva “ the cat brougt back home” …….

 

IMG_4889

YEPP – en olivengrønn 70 talls kubbelysestake. Ganske stor er den også. Jeg vet ikke om jeg vil beholde den. den passet litt, bare litt på hytta. Men om jeg får den til å passe hjemme…. vel  Jeg skal jobbe med saken.  Fant ikke noe passende kubbelys, så noen bortgjemte julelys får gjøre nytten

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det hender en får med seg hjem ting en ikke hadde trodd en skulle ha i hus noen gang. Utrolig hva reklam kan gjøre, og er ikke blogg reklame så vet ikke jeg. Det er jo så mange flotte retrohejm rundt om så en får nesten lyst til å sette igang å lage et retrohjem. Selv om jeg vel ikke klarer å si at alt er pent, det er vel heller styggpent en del av det. Men nostalgi og barndommsminner, det gir det.
Ønsker deg ei herlig uke :)

Abrakadabras. sa...

Jeg syntes det er litt stas med sånne gamle saker jeg også.. Jeg har noen gamle vaser av omtrent samme årgang. De står ikke fremme hele tiden, men det er gøy å bruke dem innemellom.

Vennlig hilsen Jorunn :O)