Sider

fredag 23. september 2011

Hva nå…?

 

 

Jeg har tenkt på det lenge…

…at det er upraktisk med så mange blogger. Jeg makter jo ikke å være aktiv i alle bloggene. Nå har jeg også fått tips fra en av mine lesere om at det kan bli litt forvirrende. I hvilken blogg skal man kommentere..?

Jeg kjenner jo selv at jeg er ved et vegkryss. Hyttebloggen og fotobloggen kan forsåvidt være som de er, eller legges til den bloggen jeg velger å være aktiv i.

Men så er det Livet i Rådhusgata ( Fallmo-bloggen ) og Huset Bjørkly.

Livet i Rådhusgata har jo adresse Fallmoem.blogspot, men ikke har jeg tilknytning til Fallmoen lengre, Og ikke bor det noen jeg har tilknytning til, der heller.  Altså er Fallmoen et tilbakelagt stadie.

Livet i Rådhusgata er også midlertidig.  Jeg leier leiligheten av min arbeidsgiver og har et leieforhold til i 2013. Bjørkly er forhåpentligvis framtiden, selv om jeg ikke bor fast der enda. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta denne avgjørelsen før framtidsplanene var mer spikret, men det kan jo hende jeg mister mange lesere pga at det er så mange blogger å velge mellom, når de kommer til min profil.

Bjørkly-bloggen er medlem av NIB, men har på langt nær ikke så mange følgere som Livet i Rådhusgata, Jeg håper jo alle vil følge meg over hvis jeg bestemmer meg for å legge ned  denne bloggen.

Nå skal jeg til Harstad på to ukers skolesamling på Høgskolen, så jeg får tenke litt over saken i mens…

Kom gjerne med synspunkter om dere har noen. Kanskje det hjelper meg til en avgjørelse.

 

5612_129358021188_548981188_3527778_7066672_n

Bildet er tatt med mobilkamra og er utsikten fra stuevinduet i barndomshjemmet mitt på Værøy.

Mosken og Moskenesstraumen i forgrunnen. Lofotveggen i bakgrunnen.

4 kommentarer:

stallnilsen sa...

Først må æ kommentere det nydelige bilde du hadde tatt, æ elsker slike motiver, sommeren i nord er bare fantastisk, med den naturen vi har, syns det e enklere og ha bare 1 blogg, da kan man samle alle temaene der, ha en fin helg, hilsen Lisbeth :)

Fjordheim sa...

For en nydelig utsikt.
jeg kommenterer der det passer. Men kan forstå at det er mye å skulle styre med så mange blogger. Sikekrt greit å redusere det til to. Du får finne ut hva som passer best. Og så legger du en link på den bloggen du skal avslutte over til den du skal beholde. Det kan vel stå det lenge slik at folk finner frem til deg.
Lykke til med praksisperioden.
Og ha ei herlig helg :)

Anonym sa...

FYYYYY, du kan ikke legg den ned:-(

Monica sa...

For et nydelig bilde, jeg kommenterte ang. dette på Bjørkly-bloggen :))

God helg :))