Sider

torsdag 3. mars 2011

Tre nye blogger jeg følger og en award

 

 

Da har jeg tre nye blogger å presentere. Først ut har lagt igjen kommentar hos meg og invitert meg inn i hennes verden.

stall nilsen

Damen bak bloggen Stall Nilsen bor i Elvegård i Nordland fylke. Hun blogger om hestene sine, hunden, hagen og den fantastiske naturen der hun bor. Jeg gleder meg veldig til å følge Stall Nilsen videre, både i hagen og med hestene.

smia (323x280)

Neste blogg ut er Smia som jeg tilfeldigvis kom over via en annen blogg. Smia er ett lite, sjarmerende brukt- og håndarbeidsutsalg i sentrum av Stjørdal.  9 damer  stiller ut varer, alt fra håndlagede såper til større redesignede møbler! Jeg vet ikke om de sender varer, men det kan man sikkert få vite. I allefall er bloggen deres verdt et besøk

stikk i strid

Sist ut for denne gangen er stikk i strid.  Hun blogger fra Østfold, er utdannet akupunktøt og studerer nå til sykepleier. Ta en titt. Hun har mange interessante refleksjoner.

Til slutt må jeg fortelle at jeg har fått en AWARD !!!! ( ufattelig stolt – og litt rørt ) Har ikke motatt noe sånt på veldig, veldig lenge. Vi kan godt si år…

TUSEN TAKK Mattisheimen for at du tenkte på akkurat meg.

Liebster_Blog_Award[1][2][4]

Dette er en award for blogger med under 100 følgere, og den skal gis videre til 5 stykker. Så da går den første awarden nettopp til:

stikk i strid

Smia

Abrakadabras

Tante Monica

Distravims

Dette er blogger av noe varierende art, og ikke bare reine interiørblogger. Distravims for eksempel, blogger om sin kamp mot kreften. Smia er som jeg har presentert en bruktbutikk. Agrakadabras gjør om små hverdagslige situasjoner til morsomme historier. Tamte Monica blogger om sitt nydelige hus som oser av nostalgi og varme og stikk i strid som deler tanker og refleksjoner om livets  mye og mangt. Jeg liker veldig godt mangfoldet i bloggverden,  så jeg har derfor prøvd å gi denne awarden til blogger som representerer selve livet og ikke bare IKEA sofaer og Green Gate serviser. Besøk dem gjerne. De er alle flotte damer i hvert sitt hjørne av Verden, med hver sine tanker , ideologier, bekymringer og liv.

Ha en strålende Torsdag. Snart er det endelig helg.

 

Heidi R

 

5 kommentarer:

Monica sa...

Hei Heidi. Kikket innom deg i kveld og oppdaget at du hadde gitt meg en award, det var veldig hyggelig. Har kikket innom de andre jentene du har gitt awarden til også. Jeg har sjelden vært innom annet enn interiørblogger, men tenker at hus og interiør betyr svært lite når sykdom rammer slik som hos Distravims.

Tusen takk for awarden og
ha en fortsatt fin kveld.
Monica.

Monica sa...

Nå så jeg kommentaren din hos meg ;) Kan ikke helt dette med awarder, men skal prøve å hente den;)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Hei!Koselig blogg du har.Er en nokså ny blogger, så vet snaut hva en blogg award er.Men gratulerer!legger meg til som følger.

Fies notiser sa...

Så fint at jeg klikket meg her akkurat nå, og fant listen din over mange artige blogger som må sjekkes ut! Helt enig i din definisjon av en god blogg :-)
Legger meg til her hos deg, jeg! Ha en fortsatt fin aften

Abrakadabras. sa...

Hei og tusen takk for awarden :o) Jeg oppdaget den først i dag. Det er min aller første så jeg ble skikkelig overrasket :o) Jeg har vær kjempetreg til å blogge i det siste, så kanskje denne gan gi meg litt ny inspirasjon :) Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det for å gi den videre, men jeg skal forsøke å finne det ut etterhvert :o)

Tusen takk, og ha en god dag videre :o)

HIlsen Jorunn