Sider

lørdag 19. mars 2011

I fare for….

 

….å bli mistenkt for å ha blitt ei muggen gammel kjærring, etter et par innlegg av en noe kritisk karakter, velger jeg et lite øyeblikk å glemme alle verdens problemer for å drømme meg bort i verdens beste sted på jord. For på noen få m2, har jeg et paradis. Hytta mi…..

ferie 08 061 (640x470)

 

Her lader jeg opp batteriene og finner både ro og fred. Den ligger helt usjenert til i en liten skog ved et lite vann. Ingen trafikk, ikke engang bilveg helt fram. det har sine ulemper, men også fordeler.

ferie 08 036 (427x640)   ferie 08 073 (424x640)

På fine dager skinner morgensola inn vinduet og vekker meg ganske tidlig. det første jeg gjør da er å spasere ned til utedoen sammen med Enyo, hunden min. Så setter jeg over vann til kaffen, og vasker meg i et gammelt vaskestell i emalje. hytts hsr verken innlagt vann eller strøm. Litt tungvint kanskje, men jeg liker det.

ferie 08 071 (640x536)

Varme late dager, der tia går sakte og ingen plikter kaller. det er jo selvsagt alltid noe å gjøre der, men  det er bare kos arbeid. noen ganger har jeg vært der helt alene med en hund. Da gjør jeg ingenting. steller og pynter litt inne, og går turer.

ferie 08 052 (640x427)

 

Jeg gleder meg veldig til vinteren slipper taket og jeg kan sitte på terassen , skjermet for den værste solsteiken med store hvote laken som heg henger opp. Kose meg med god mat og drikke.

Og bare leve det lille øyeblikket.

Ha en fortsatt strålende helg.

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Du får det til å høres helt herlig ut. Noe det sikkert også er, for deg. Jeg måtte nok hatt litt mer komfort. I hvertfall do inne og en vannkran. Var på ei hytte ei uke en sommer uten vann og do. Da var ungene små, og det gikk greit. Men ikke noe jeg har veldig lyst til å gjenta. Er vel litt for maklig, hehe.
Her venter jobben på meg.
Må få meg litt frokost, og så bærer det i veien.
Ønsker deg en herlig søndag :)

Marias Teater sa...

Jeg har også slik fristed - der det går an å innhente seg, slette en del som har festet seg på netthinnen og lade opp og ta frem sitt beste jeg. Ønsker deg masse godt - jeg er glad for at jeg har fått kontakt med et reflekterende menneske - ingen sur kjerring!

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Herlig beskrevet av hytta di.
Jammen godt å ha et slikt sted å
bare nyte livet og la humla suse.
Ingen ting er så flott som
å komme seg vekk fra trefikk,sløy
å bare nyte stillheten.
Her kunne jeg ha virkelig bodd.
Nydelige bilder du viser.
God søndag og kos deg :)

Nanne sa...

Å, du beskriver hytta mi..... nå må jeg snart ta meg en tur.

Nanne sa...

Pst! Takk for at du la deg som følger hos meg. Det gav meg inspirasjon til å fortsette. Noen ganger kommer man inn i en "bloggtørke"... Ellers er jeg helt enig med deg i forhold til alle "give away"ene her inne. Har ikke hatt noen selv og har dermed heller ikke en STOR blogg.

Emerald Raptor sa...

Det høres deilig ut å ha en slik hytte! Flotte bilder også.

Monica sa...

Drømmer meg bort i beskrivelsen og bildene fra hytta di, minner meg om dagene i farfar-huset. Vi har heller ikke bilvei, innlagt vann eller strøm (har solcelle da). Utedo i fjøset har vi også. Gleder meg veldig til å dra dit igjen.
Tankevekkende innlegg du har under her.

Ha en fin uke:))