Sider

torsdag 2. september 2010

Fransk VS Engelsk

*****
Jeg har hele tiden trodd at det nye bladet til Jean`d Ark bare var å få i utvalgte nettbutikker. Derfor ble gleden stor da jeg endelig fant det i en kiosk med et bredt utvalg av interiørblader. Jeg tok bladet tvært å vurderte å kjøpe det uten en gang å ta min sedvanlige "hurtigrunde" gjennom sidene. men så gjorde jeg det likevel...

I fare for å banne i kirka..... Bladet var en skuffelse.
Joda, fine bilder flotte reportasjer og nydelige hjem. Men det var liksom ikke noe nytt. Det var reportasje etter reportasje med nesten identiske bilder. Bilder jeg har sett de samme av i flere år nå. Den franske landstil blandet med litt rust og harde metaller...

Joda, jeg liker landstilen, men jeg vil ha inn nye elementer. Jeg er lei av hvite gulv, hvite vegger, hvite møbler og en rusten reol og ei enkel lyspære i taket.

Vel... Jeg kan jo spørre meg hvorfor trendene skal endre seg etter når JEG blir lei ? for det kan gå rimelig kjapt det... I allefall, så syns jeg å ha sett de samme bildene i de samme bladene i ganske lang tid nå.
I allefall er JEG klar for noe mer en blonder og rust akkurat nå.

Ok... Hva vil DU ha nåda Heidi....? MER kos !!
Et varmere interiør. Hvitt og metall er kaldt. Nå går det mot høst og jeg vil ha det lunt.

Hva med den ENGELSKE landstilen...?

Litt lunere, litt varmere, litt mer farge, litt mer MEG

Ha en god helg, alle sammen

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det er mye likt i disse bladene. Faller for fristelsen å kjøper et interiørblad av og til. Men det blir litt kjedelig når nesten alt er likt. Jeg liker den lyse stilen, men ikke rust og metall.
Stilig skål du har kjøpt på loppemarkedet. Brukbar pris på den da. Håper du får ei flott helg :)

Anonym sa...

Ja du banner kanskje i kirka, men du verden hvor enig jeg er med deg!! Jeg kjøper ikke det bladet for jeg synes det er så kjedelig...jeg har sett alt før. Hvitt, hvitt og litt rust!
Synes det er godt å se at fargene er på vei tilbake igjen:)