Sider

søndag 15. august 2010

Søndag formiddag i Rådhusgata

***
Stille og rolig Søndag formiddag. Solen skinner mellom skydottene, og selv om varmen er fraværende er været ganske bra. Koser meg med en kopp kaffe og nyter stillheten..Jeg har en bitte liten Pelargonavlegger. Den er så blomstervillig at den kommer med knopper før den har vokst seg til.På sjenken i spisestua sår min samling fattigmannsølvstaker sammen med et smykkekabinett som jeh kjøpte på en brukt og antikk-foretning i Seattle
Er ikke sikker på om jeg har vist det fram før. det har stått nedpakket i en eske i over 3 år, men nå tok jeg det altså fram, tørket støvet av det og satte det på sjenken.Inni er det ganske romslig. På den hene siden er det et hjul til å henge kjeder. Hjulet snurrer rundt så det er lett å finne det kjedet man vil ha.
En egen skuff for ringer med speil ( fotografen vises i speiler...) Og mange små skuffer til øredobber, armbånd, klokker etc.
Et smykkeskrin som ikke alleandre har, og som jeg liker veldig godt.Har for tiden besøk av min sønn, og kjæresten hans. Enyo forguder Thomas, og her "krangler" han litt med Annika om plassen i sofaen. Han så vel helst at hun fant seg et annet sted å sitte. Ungdommene sober fortsatt og nå ligger Enyo foran døre deres og bare venter på livstegn.
Jeg har fått en ekstravakt og skal på jobb i ettermiddag / kveld. men til alle dere. Ha en strålende Søndag.

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det var et flott smykkeskrin.
Litt spesielt, rommer mye.
Syns det frokostbordet ditt var veldig koselig. Blomstrete duk og hvit fin kopp. Blomst og lys.
Det er godt å kunne starte dagen med å gjøre det koselig for seg selv.
Kos deg med besøket og ha ei flott uke :)

Stine sa...

Så koselig å lese bloggen din Heidi! Syns jeg dro kjensel på hunden som var ute på tur med et par på søndagen ja, så de i Rådhusgata rundt kl 12-13. ;)