Sider

tirsdag 10. august 2010

Kreativiteten tilbake. Nytt oppussingsprosjekt c",)

***
Denne har stått på vent lenge. VELDIG lenge, men nå syns jeg skaperkraften smått begynner å vende tilbake. denne kjøpte jeg sikkert for et år siden. ( Eller er det mer....? ) i allefall var meningen å spraylakkere den med chrom.spray og kjøpe ny skjerm.Men nå har jeg ombestemt meg. jeg skal LAGE ny skjerm. Det kan bli veldig spennende. Jeg har aldri laget lampeskjerm før. men det kan da ikke være så vanskelig.
Skjermen kommer i et annet innlegg for jeg må vaske stoffet først.
Foten er i allefall blitt "sølv" farget. hadde håpa på en blankere finish, men hvis det ikke blir mer enn dette når det har tørka, får jeg bare si meg fornøyd med det.Denne lille karen fikk et ublidt møte med Enyo da vi kom til hytta sist. Det kostet den desverre livet. Den hadde gjemt seg i gresset. Enyo fant den, da var det for sent for den å komme seg unna. Enyo slapp den ganske fort igjen, men den tålte nok ikke den harde behandlingen den fikk. heldigvis døde den momentant. Jeg tror den knakk nakken. Så da ble det gravøl på meg og husarest på hunden.
Men jeg får unnskylde han med at han handlet innstinktvis. Han er opplært til å fange bytte og å ta det i munnen. Hadde jeg hatt like stort jaktinnstingt som Enyo, kunne dette blitt et nydelig måltid, men jeg er ikke av den sorten. Så det ble begravelse i stedet. Men men, sånn er livet.

Nå skal vi vente i spenning på lampeskjermen...

Og her er det jeg har tenkt å bruke til lampeskjermen. Hvitt bomullstoff, en gammel blondegardin og prismer

.Fortsatt flott uke

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Ja det blir nok en flott lampe med en nydelig skjerm. Spennende.
Ja det er ikke godt å stoppe dyrene i det som ligger i deres natur.
Men det hadde nok vært et godt middagsmåltid. Men jeg hadde nok ikke orket å flå den.
Ha ei flott uke, og lykke til med lampeskjermen :)