Sider

onsdag 4. august 2010

Ferien 2010

****Da har jeg forandret tittelen på bloggen 3 ganger på 2 dager.
Fra "Et hverdagsliv" til "Hverdagsliv" til "Livet" - i Rådhusgata.
Først syns jeg at ET hverdagsliv hørtes så begrenset ut, så syntes jeg at hverdagsliv kanskje også ble litt begrenset, siden jeg innimellom har noen festdager også.
Mens "Livet" det blir liksom til mens jeg går og derfor passer det bedre.
Om jeg flytter på meg er det bare å endre undertittel.Så til ferien som dette innlegget handler om.
Første del av ferien tok jeg på hytta. Da hadde jeg med meg en "handyman" og jeg fikk gjort noe som jeg har ønsket å gjøre siden jeg kjøpte den for 4 år siden. Bytte om på soverom og kjøkken. Og sette inn en dør i stedet for vindu. Vi jobbet på spreng og jeg måtte pent ta min tørn. Bildet er mobilbilde så kvaliteten er nok så som så. Men det gir en liten pekepinn på hvilken stil jeg blir å lande på.
Hytta ligger som sagt inne i en furuskog omgitt av myr, lyng og berg. Med utsikt til et lite vann. Etterhvertt syns jeg min hvite "hummel-og-kanari-stil ikke kledde hytta.Det ble mer og mer en dukkestue enn en hytte og jeg hørte protestene i veggen... Tidligere var her malte plater. Nå har jeg lagt "rundstokk" panel som er beiset i farven Lys gråfuru. ( tror det var det. Rettelse kan komme
Jeg Håper hytta blir fornøyd med denne forandringen. Enda gjenstår det masse. Men jeg har i allefall begynt.
Så gikk turen til mitt fødested og familien i Lofoten - Værøy.
Mens været var nokså grått og trist ellers i landet, var det ikke så aller værst den uken jeg var der.
Jeg hadde noen flotte turer på fjellet. Ellers var det Sommerfestival og mye som skjedde på kultursiden. Jeg var på 3 telt konserterNaturen i Lofoten og på Værøy er fantastisk. På dette bildet sneik det seg inn ei ørn som knapt vises til venstre i bildet. Å få bilde av ei ørn ovenfra er ikke mange forunt. Nå er jo denne så knapt at man ser den, men likebvel. den er der..Vel.. det var litt feriemimring. ferien er over nå og hverdagen har forlengst begynt.
Snart er det skole igjen og full rulle framover.
Men !! Nå har jeg klart to inlegg på en uke c",) ... Imponert over meg selv.

Fa en fortsatt flott dag

3 kommentarer:

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Hytte er min drøm.
Dette kommer til å bli flott.
Koselig bilde.
Å det er så nydelig på Værøy.
6 år siden jeg var der.
Masse slekt der :)
Ha en fin dag og helg :)

Turid sa...

Der var du jo plutselig tilbake- så lenge sia sist at æ ikke huska dæ igjen før æ leste Fallmoen- trivelig å høre fra dæ igjen!
Koselig og stemningsfullt på hytta di- håper tingene i "livet" ditt og gir stemning som du kan trives med. God sommer videre!

Heidi sa...

Sååå koselig med hytta di, sjøl holder jeg på å bygge oppi fjellet her...masse arbeid men bare koselig og spennende å holde på!