Sider

lørdag 13. juni 2009

Hyttetur

***



Vi har hatt noen flotte dager og kvelder på hytta. Jeg dro ut dit for å slappe av etter å hatt et ganske stort press med jobb og andre aktiviteter i det siste.
Været var akkurat slik jeg ønsket det. Ikke den store varmen akkurat, men nok varmt til at det var godt å sitte ute på en lun plass.



Jeg laget et provisorisk utekjøkken / bad. Men Herr fallmoen skal lage benk til oppvask og matlaging utendørs når været tillater det. Så denne løsningen er bare midlertidig.



Laget meg også en provisorisk benk, men flytta seinere ut et bord, så benken ble sittebenk i stedet for kombinert sitteplass og bord.



Om kveldene tok vi båten og dro for å teste fisket. Det er mye fisk i vannet, men den er små.



Årets første ørret. Akkurat nok til en forrett for en, kanskje to...



Herr Fallmoen har tjæret båten før sjøsetting. Lukta minner meg om Bestefar, som gjorde det samme med sin trebåt.



Hyttefrokost



Hytta ligger i et myrområde, så det er ikke så mye blomster som vokser rundt den. Men ved å gå noen meter fra hytta, kommer man til et lite skogholdt med saftig gress og mye skygge pga trærne. her vokser det både Hvitveis og Blåveis ( jeg TROR det er Blåveis, men er ikke sikker) Hva det andre er, aner jeg ikke...

Det var et lite innblikk i hyttelivet. Beklager at det har vært smått med både innlegg og kommentarer. Mulig at jeg er litt blogg-lei. Er ikke helt sikker, men jeg er i allefall ikke sååååå fokusert på blogging akkurat nå. Men jeg har jobba mye og også holdt på med andre ting. Nå er det snart ferie, Takk og pris.

Ha en fortsatt fin helg!

8 kommentarer:

Abrakadabras. sa...

Hei. Jeg er så glad jeg fant bloggen din igjen. Jeg fulgte den da den het "Bestemors vindu", men så ble den plutselig vekk. Jeg liker spessielt godt ay du viser både det "nystylede" og rotet som følger med det å rydde og å leve. Første geng jeg la merke til din blogg, for ganske lenge siden, viste du et bilde der det stod en 6-pakk med øl utenfor døren :o) Hehe, akkurat sånn har jeg det også:)Ser trivelig ut på hytta deres også.

Hilsen Jorunn

Fjordheim sa...

Det med blogging går litt opp og ned. Det er ikke alltid jeg har like mye å blogge om syns jeg. Og da blir det litt stilt.
Koselig uteplass ved hytta.
Det blir flott å sitter der, visst det ikke blir for mye muygg.
Og så greit å ha litt kjøkkenplass ute. Veldig praktisk å kunne lage litt mat der så en slipper å gå så mye ut og inn.
Ønsker deg ei god ny uke :)

Anonym sa...

Hei!
Koselig hyttetur dere har hatt.
Det er med slike omgivelser en finner ro.
Litt av en storfangst du fikk.He he!
Blogginga går opp og ned her også.Vi kommer kanskje sterkere tilbake etter ferien.Ser fram til den vi også.
God uke til deg!

Malys krok sa...

Lenge siden jeg var her. Ser mye fint, ser en koselig utekjøkkenplass på hytta. Ja en fin plass å sitte og. Det er på slike plasser en virkelig kan slappe av og hvile. Ha det godt, Hilsen Margit.

Aina sa...

Nydelige bilder, ser kjempeherlig ut der på hytten:0)
Har det på samme måte med bloggingen jeg også, sikkert likt for de fleste.
Ha en fin uke videre!
Klem fra Aina.

Turid sa...

Hei på deg!
Flott uteplass på hytta- greit når en slipper å spring ut å inn hele tida.
Når det gjelder blogging , så synes æ også at interessen daler litt på sommeren, for min del blir det mest ute aktiviteter.
Ha en flott sommer med eller stor blogg aktivitet!

borghild sa...

Ser ut som en idyllisk hytte dere har:-) Det er deilig å ha et sted å trekke seg tilbake fra 'hverdagen', er det ikke terapi det kalles?:-)
Tusen takk for hjelp ang farge på skapet mitt:-) Vet du, jeg har tenkt samme tanken, men jeg skal ha skapet ved den andre sofagruppen vår, og over den er det et bilde med gult i seg, derfor var det jeg tenkte gult:-) Vi får se i morgen hva jeg ender opp med... Ha en fin uke! Klem B:-)

Anonym sa...

Takk for koselig kommentar!
Kjempe koselig uteplass på hytta!
BLir nok flott med en liten kjøkkenbenk!
Klem*