Sider

torsdag 21. mai 2009

I full fart...

***

Kanskje på tide med et lite livstegn.
Det har vært så mye å gjøre i tillegg til mye jobbing. Kanskje mest det siste..
Jeg har fortsatt et par uker med full jobb og overtid, men så vil det roe seg noe ned fra 1 Juni og utover.Jeg har stått på for å få trent Enyo til utstillinfa siste helga denne mnd. Her får jeg imidlertid innføring i feltsøk med tunel .Og mens jeg holder på med hundene, holder Herr Fallmoen på med å lage hundegård. her blir det to gårder med gulv og tak og en gård uten, men med en liten "hule" for skjerming av sol, vind og vær. Det blir dører mellom alle gårdene sånn at vi kan stenge av alle tre gårdene hvis vi ønsker.Noen som husker spisestua jeg kjøpte i November i fjord. Den som i allefall ikke skulle males. Og slettes ikke hvit !!
Vel vel....
Jeg har noe å bekjenne. Her har stolen fått et strøk hvit grunning. Fargen blir egghvit. En farge som er hyppig brukt her i huset. Jeg klarte det altså ikke.

Stoffet til setet er bare lagt på for bildets skyld. Det gamle trekket var stiftet med små spiker. Men jeg skal stifte det nye med stiftemaskin. Det er både lettere og går fortere.Og så har jeg omsider fått kjøpt med den symaskinen. Jeg har ikke sydd så mye på den enda, men så langt er jeg fornøyd. den er lett å tre og den lager fin lyd ;) grunnen til at jeg sier det er at jeg noen ganger har lånt min svigermor sin maskin og den har en hard, hakkende lyd.

Vel. Det var et lite pipp fra fallmoen. kanskje jeg kommer tilbake om ikke så alt for lenge.

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja du driver på.
Stolene ble fine.
Vi er på tur i helga.
Ønsker deg ei flott helg :)

Turid sa...

Takk for besøk-håper det går bra på utstilling, spennende greier.
Herr Fallmoen er jo en skikkelig handyman- blir nok greit med hundegård.
Fru Fallmoen får også skryt, stolene blir rålekre.
Her regner det nå , så i dag må nok regn jakka frem- håper du slipper det.Ha ei flott siste uke i mai.

Jannicke sa...

..godt innlegg på Nib!
Som jeg skulle skrevet det sjøl, haha!!
Riktig god pinse! Klem til deg fra J.