Sider

tirsdag 24. februar 2009

Tallerkenhylle

Da er jeg ferdig med tallerkenhylla. Det er noen dager siden faktisk...Men jeg har hatt mye å gjøre de siste dagene så blogging har ikke stått øverst på lista.

Jeg har tenkt på om jeg skal lage en topphylle på den. Og kanskje gjør jeg det. Jeg syns den har et litt "uferdig" preg over seg.
Men nå er den ferdig malt og fargen ble "isvann" fra jotun. Jeg syns den ble ganske fin. Mitt neste prosjekt blir den siste hylle jeg kjøpte, men den skal bli egghvit. Etter det må jeg begynne å se etter trekk til spisestuestolene som skal trekkes om.Denne krabaten underholdt meg til mårrakaffen i dag. Jeg fikk tatt bilde gjennom stuevinduet så det er nok ikke så klart akkurat, men det er så vi ser hva han holder på med.
Da ønsker jeg alle en strålende Tirsdag.

3 kommentarer:

Snøstorm sa...

Åh, så gøy å se. Jeg har nemlig en tallerkenhylle jeg har lyst til å male i omtrent den fargen. Morro morro. Da kan jeg jo tenke meg hvordan det blir. Jeg har bare ikke noe sted å male den enda, må vente til det blir varmere før jeg går i gang med malejobben. Har etterhvert blitt en ganske lang liste. :)

Anonym sa...

Hei!Kjempefin hylle.Litt sånn gammeldags preg over seg.
Å det lille Ekornet var jo så nusselig der den satt.Et skikkelig blinkskudd må jeg si.
I dag sner det her hos oss.
I nord Troms

Inger-55 sa...

Hylla di ble kanllfin. Liktefargen og fatene. Ble skikkeliog gammeldags...
Og lille Nøtteliten var bare helskjønn.
KLÆMMM