Sider

lørdag 13. desember 2008

Julestemning, søppel og award

Denne awarden har jeg fått av Fjorheim, TUUUUUUSEN tusen takk. Jeg har ikke så mange av dem, så jeg flyr nesten i taket når det dukker opp en. Den skal gis videre, men det kommer jeg tilbake til....Jeg har fortsatt ikke fått tak i min photo shop, men tenkte jeg måtte jo legge inn et innlegg likevel. Bloggen redigerer jo selv størrelsen på bildene så jeg tok en tjangs og her er resultatet av litt jul hos meg.

I dag skal jeg vise noen av tingene vi fant i fjæra i fjor vinter. På tur med hundene fant vi ei stor eske med mye rart som noen hadde satt fra seg. Jeg syntes det var synd at det skulle stå å bli ødelagt, så jeg tok med en masse ting hjemBlant annet dette fatet på stett i sølvplett. Nå har jeg pyntet det med noen kuler med paljetter som jeg fant på Europris til 12 kr stykk, noen kongler som jeg hentet inn fra skogen og noen Eføyblad.Disse to koppene fant jeg også. pluss en grønn asjett. desverre var noe knust, men disse var hele. den ene koppen har et lite nugg, men ellers er de fine. Skjønner ikke at folk bare kan kaste sånne ting.Denne kakeforma fant jeg også. Jeg har satt noen svibler i den og pynta med mose og kongler. Litt utenom det vanlige syns jeg.Disse lysestakene fant jeg ikke der. Men jeg kjøpte dem på et loppemarked for en billig penge. De var ikke tatt ut av esken en gang. Jeg liker dem veldig godt og de er selvskreven i jula.Hylla mi er pyntet til jul. Ser flere har funnet veien til rema 1000 og funnet røde lyshus. Mitt skal imidlertid forbli rødt. Det skal taes fram hver jul og lyse opp i en mørk krok med nissefamilien sin ( også fra Rema)Mannen i huset mater fuglene hver vinter. I år har vi også hatt besøk av dette ekornet. Det ser imidlertid ut som ekornet og Dompappen er gode venner som deler på maten. Og sånn skal det jo være. Vi har nemlig lagt igjen beskjed om at det er nok til alle.

I morgen kommer bilder av min hemmelige-venn gave.

5 kommentarer:

Strikkelines sa...

Åh....så koselige bilder..tenk at du finner så mye fint da....sukk...ekorn er bare sååååå nudelige syns jeg.....ha en fin dag

Fjordheim sa...

Så mange flotte julebilder hos deg. Likte godt den kakeforma med svibel oppi.
Hus på Rema? det har jeg ikke fått med meg. Må nok ta meg en tur dit i morgen forstår jeg.
Det var virkelig fine ting i den esken. Jeg forstår ikke at folk bare setter ting fra seg slik. Hvorfor ikke levere det på loppemarked da visst det er noe de ikke vil ha.
HA en flott dag :)

Inger-55 sa...

Utrolig heldig var du som fant denne kassen med alle de skattene. Julehuset fra Rema var utrolig flott. Og kakeforma med sviblene.
Ønsker deg en fin uke!

Størhuset sa...

Så stemningsfulle bilder, og det med ekornet og dompapen var så søtt:o)Ha en fin dag

Anonym sa...

Synes at du er så kreativ.Ser ting fra andre sider som ihvertfall ikke jeg ser.Har aldri tenkt på at ei gammel kakeform kan bli en fin blomsterkrukke,som her til svibler.
Jeg er vel kanskje som disse du fant eska etter.Godt man får ideer fra andre,og lærer å tenke kreativt.Mye flott ellers her hos deg.Må alltid innom her å kikke.
Ønsker deg en fin 3.søndag i Advent!