Sider

onsdag 15. oktober 2008

Bestemors Vindu = Heidi

Mine kommentarer rundt omkring vil fra nå av bli signert med Heidi. Det er mitt navn. Men jeg ønsker likevel å beholde navnet på bloggen. Bestemors vindu. Håper ikke det blir forvirrende.
Årsaken er at jeg administrerer flere blogger. Bl a en egen blogg om hunden min Enyo. Og da ser det litt rart ut at innleggene er lagt inn av Bestemors vindu... Ingen som skjønner hva / hvem det er. Så fra nå av er det Bestemors vindu - Heidi


På dette bildet viser jeg to ting som jeg er veldig glad i. Engelen som er en gave fra min søndagskolelærerinne. Jeg gikk på søndagskole til jeg var 14 år, fordi jeg var veldig glad i min søndagskolelærerinne. Hun het Signe og var det snilleste mennesket jeg noen gang har kjent, sammen med min bestemor.
Apropos bestemor. Henne fulgte jeg til kirken om søndagene da jeg var barn. Jeg regner ikke meg selv som en personlig kristen, men jeg har alltid ment at ingen har vondt av litt åndelig føde og ettertanke.
Engelen på bildet sitter derfor på salmeboka til min bestemor. Desverre er permene borte, men den er likevel et minne fra en tid da de unge brydde seg om de gamle. Både engelen og salmeboka pryder skapet mitt på hytta.
Jeg beklager stillstanden på bloggen om dagen. Jeg er ikke blitt blogglei, men har hatt alt for mye å gjort i det siste. Huset ser ut som om ingen bryr seg om det lengre. Klær i hauger overalt. Merker etter hundepoter på hele gulvet. Hundehår og grus i skjønn forening. I det hele tatt... det ser for trasig ut til at jeg ønsker å blogge om det.
Håper på en dag med tid til å ta meg av det.
Så tuuuuusen takk til alle som har lagt igjen kommentarer. Beklager at dere ser lite til meg, men jeg kommer sterkere tilbake. Har bestillt meg nye gardiner (hi hi)
Det nermer seg helg. Jeg skal jobbe nattvakt i helga. Ha en fin uke, og en flott helg

7 kommentarer:

Anette sa...

Så fine minner om både besteforeldre og søndagsskolen! Passet perfekt å sette engelen oppå boken, et nydelig lite stileben!Første gang jeg er inom, takk for titten. KOmmer gjerne tilbake!

Bak en Sky sa...

Så fin den engelen var da!!;)
God torsdag til deg HEidi!;)

Hulda sa...

Så gode minner fra tida på søndagsskolen. Veldig søt engel, den passet jo så godt på den gamle salmeboka.

Litt av Mitt, Jorunn sa...

For en nyydelig engel! Det er jo så hyggelig med vakre minner man kan ha fremme.

Solveig sa...

Hei hei:)
Så fine ting du har! Og enda mer spesielle med bakgrunnen:)
Kjempe fin engel;)

Grunnen til at man skal knipe av knoppene er visst at da vokser stiklingene mere,istedetfor å tenke på blomstringen;) (har jeg lest)Du får kose deg med plantene dine ei stund enda. Men vet det er mange som har de i vinduet året rundt og.

Ha en super søndag!

Turid sa...

Skikkelig flott stilleben det der, å så koselige minner...Tar med moppen å kommer innom deg, så bytter vi når det ser ut som om en kan sette poteter her hos mæ...sant?

Dronninge sa...

Så rart å se en til av denne engelen!

Jeg kjøpte en slik engel på et loppemarked i sommer, og har hatt den i kjøkkenvinduet siden.
Fikk den til en slikk og ingenting da halve engelen( den siden med lyset) var svartbrent - det er ikke noe litt såpe ikke fikser:)
Engelen er hvertfall helt nydelig:)