Sider

onsdag 3. september 2008

Litt hos meg

Ferien er over og jeg har begynt på jobb igjen. Men jeg har mye fri på turnusen både denne og neste uke. I tillegg har jeg besøk av mine foreldre, så hverdagen er liksom ikke kommet helt enda. Men nå gleder jeg meg til den kommer. det har vært mye reising i sommer og nå ønsker jeg bare å falle til ro og la høsten sakte men sikkert sige innover meg.
Høsten kan være en fin tid med sin skarpe luft og klare farger.
Jeg ser det går en farsott her inne om å vise fram yndlingslampa si. Jeg har faktisk ingen skikkelig fin lampe å vise fram, så jeg viser heller noe annet...


Dette bordet for eksempel. Det er et gammelt bord som kommer fra en gård på indre Helgeland . det er fra den tiden gårdene opererte som telegrafer, så det er veldig gammelt. Jeg kjøpte dette for å male det å ha det til sybord. Nå har jeg ikke kommet så langt enda, at jeg har kjøpt meg symaskin. Ikke er det malt heller. jeg har hatt pc, en på det.


Men nå har jeg malt det opprinnelige pc bordet og laget meg en lysere pc krok. Noe som jeg ble veldig fornøyd med. Arbeidstolen er ikke den beste å sitte på. Men disse er tatt hjem fra hytta fordi de ble for ruvende i den lille hyttestua. Nå tjener den ene som arbeidstol.
Og siden jeg ikke har noen fancy lampe å vise fram utfordrer jeg heller alle som svarer på innlegget om å vise fram yndlingskoppen sin.Jeg har prøvd å lage et bilde av min i PSP.

Den er helt alminderlig, men god å holde i og god å drikke av. det er nok ikke den fineste koppen jeg har, men den er desidert den beste å drikke av. Ta utfordringen og vis fram yndlingskoppen din.

Tusen takk til alle som har lagt inn kommentar til innleggene mine. Jeg kommer snart på bloggrunde. Ha en fin uke.

10 kommentarer:

Fjordheim sa...

Likte godt det gamle bordet ditt. Flott pynt på det også.
Godt med en lys arbeidsplass. tror jeg må male skrivebordet jeg også. Men er redd det blir ei stund til. Har så mye jeg skulle malt og så lite lyst til å gjøre det. Men plutselig en dag kommer lysten over meg.
Har ikke noen yndlingskopp. Ikke drikker jeg kaffeog bare sjelden te. Men når jeg drikker te vil jeg ha en stor kopp.
Ha en flott dag :)

Turid sa...

Sjarmert av "bloggen" så æ har linka te dæ, håper det er greit?

Inger-55 sa...

Kosleig pc-krok du har fått! Lyst og fint.
Ønsker deg ei strålende helg!

Charlotte sa...

Ja, det er faktisk litt godt at hverdagen er her igjen. Det er jo tross alt hverdagene vi har flest av...
Det gamle bordet var helt nydelig. Og så flott at du vet dets "livshistorie", da har det virkelig sjel. Det blir nok fint som sybord en gang.
Jeg fikk meg ny yndlingskopp i går! Bare sjekk innlegget mitt fra i går. Me love Green Gate! Ellers så bruker jeg mye cafèglassene til Rosendahl, da jeg drikker en del iskaffe.
Ønsker deg en riktig god helg :D

BROCANTE sa...

Hei igjen
Så koselig det gamle bordet er! Er innom deg med jevne mellomrom for å se hva du bedriver. God søndag

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Falt for hytta di, koselig!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Ser vi har hatt en nokså lik sommer - vi har farta rundt omkring, å når vi ikke har gjort det har vi hatt husa full av folk - kjempekoselig... jeg er også så heldig å ha ei friuke på min turnus, ei hel uke jeg kan gjøre som jeg vil - når jeg har tatt etter alt i huset vel og merke...
Koselig pc krok du har laget deg...

Koppen ja, det er som regel bare EN det går ant å drikke kaffe av - min er lysbegie med små blomster på - rommantisk...he,he...

Ha ei koselig uke...

Maret sa...

Hei-hei...
Har vert innom her før, men då eg såg alle dei flott bildene frå Værøy, måtte eg berre legge att ein kommentar. Var der på sykkeltur med veninner. Bodde på rorbu, fekk med både solnedgang og soloppgang, bygdafest og utdrikkingslag og ein kjempefin tur til Måstad.
Og den turen og historia til det lille bygdesamfunnet gjorde verkelig inntrykk.
Ha ei fin uke...

Helen sa...

Ønsker deg en god høst :)

prinsessa sa...

Er innom for å ønske deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)