Sider

fredag 18. juli 2008

Minidrivhus, ny kaffekanne og bestemors mocca kopper

Mulig jeg har nevnt det før, men jeg har altså samlemani på osteklokker. Nå har jeg fått en del, og jeg begynner å se at stua ser litt invadert ut. Alle står nemlig framme rundt omkring. De er nok oftest flankert av rot. Altså nøkler, brev,mobiltlf , etc. Og ikke så mye av vakre passende gjenstander.
Men så syntes jeg så synd på Lobeliaen , som jeg sådde så alt for seint, og som nesten ikke vokser i det hele tatt. Så jeg putta noen spirer i en kopp og satte den i osteklokke. Nå begynner de smått å komme seg. Men med denne farta kan jeg kanskje pynte med vakre blå lobeliadusker under juletreet...


Så har jeg byttet ut min søte lille franske kaffekanne. Kjøpt i Frankrike. Den er søt men i mindste laget. Passer best som singel eller hyttekanne.
Jeg gikk å sikklet etter den rosa Z.P.A. kanna et par månder før jeg fant ut at jeg bare MÅTTE ha den. Fordi den var rosa !! Egghøna i vinduskarmen er fra Porsgrund Porselen og kostet meg hele 75,- på en bruktbutikk.

Bestemors moccakopper.

Disse koppene fikk jeg av min bestemor da jeg var rundt 20 år. Jeg syntes hun var tøff som gav meg dem. Når jeg tenker på hva 20 åringer er opptatt av i dag. I allefall ikke gamle bittesmå kaffekopper.

Men jeg ble veldig glad for dem. Og har passet godt på dem disse åra. Desverre har jeg knust et tefat. Ellers er det komplett og uten skader, med seks kopper og asjetter. Ser du nøye på motivene ser du at de er ulike. Hver kuvert har ulikt motiv.

Koppene kommer fra Stavangerflint.Og med dette ønsker jeg god helg. Jeg har nattevaktshelg, så her kan det lett dukke opp nye innlegg bare "over natta"

6 kommentarer:

liven sa...

Heisann!! Den osteklokken din var bare kjempefin!!
Ja din bestemor var tøff som gav deg disse........men du har jo tatt godt vare på dem da:O)

Ha en fin helg:O)

tulla i skogen sa...

fint å få slikt sett av bestemor da:-)du har jo vært flink til å ta vare på de,det er hun sikkert glad for.å sette spirer i osteklokka var jo en smart ide:-)

ha en fin helg:-D

Charlotte sa...

Heisann!
Første besøk på bloggen din, mye fint å se her så her kommer jeg gjerne på besøk igjen.
Osteklokker er bare helt nydelige. Jeg har bare en, kjøpt hos Mollys Heaven. Lurt å sette spirer inni osteklokken, det skal prøves ut!
Den nye kaffekannen var bare rålekker!
Moccakoppene er kjempefine, god smak hun bestemoren din. Sprekt å gi sånt til en 20 åring, men tenker meg du har mye glede av dem nå. Jeg har både fått og arvet kaffeservice av min farmor, og så har jeg arvet et middagsserice av mormor. Ikke bare er de fine, men de vekker gode minner om disse kjære bestemødrene mine. Kan tenke meg det er sånn for deg også.
Er det forresten greit at jeg linker deg i bloggen min, sånn at det er lettere å besøke deg en annen gang?

Ha en fin helg:D

jorunnslilleverden sa...

Ha ha lobelia under juletreet ja, man er ikke like heldig med alt dessverre ;0) For et nydelig service fra bestemor! Akkurat noe sånt som jeg ønsker meg :0) Både farger og mønster er jo så lekkert!

huset ved bekken sa...

Hei
DET ER EN STUND SIDEN JEG HAR VERT INNOM BLOGGEN DIN. FYSØREN SÅ MANGE INNLEGG DU HAR LAGT TIL.IMPONERENDE. BLOGG ER KJEMPEGØY.

Inger-55 sa...

Er det ikke koselig med slike arva ting! og de var nydelige. Har du råd til å bruke dem? Eller dekker du på og sitter med hjerte i halsen. Jeg har iallefall ikke våget å drukket kaffe av dem. Så hvis jeg stikker innom, håper jeg du har ett gammelt krus!

Ønsker deg en flott sommer!