Sider

lørdag 14. juni 2008

Tusen takk..

.... for kommentarer og råd på det forrige innlegget. Bordet blir som det er. Jeg syns jo selv det er kanske tøfft. Men jeg hadde lyst på et lite hvitt avlastningsbord, Så nå skal jeg heller male et annet bord som jeg har. Kommer tilbake til det.
Jeg har jobbehelg denne helga også. Det vil si, jeg tok på meg noen ekstravakter. Men så får jeg fri neste helg i stedet, så har jeg fri hele uka, så på Søndag reiser vi på hytta. GJETT om jeg gleder meg. Har blitt bare to hytteturer tidligere i år. Håper været blir bra, så man kan sitte mye ute.

Hytta ligger i et fredet område, sånn sett er det stille og fritt. Ingen støyende hyttenaboer. Bare oss og naturen. Et fantastisk sted å samle krefter på.

Å sitte på trappa en tidlig morgen, nyte sola og en rykende varm kopp morgenkaffe. Tenke på hva jeg skal bruke dagen til. Kanskje gå i fjellet med hundene, eller dra ned til sjøen, eller gå tur i skogen. Dønna har alt.


Eller lage en liten piknic-kurv å ta med i båten. Kanskje en romantisk tur på vannet hadde gjort seg..
Men jeg kan nok ikke bare drømme meg bort heller. Det er endel som må gjøres også. Uansett blir det veldig godt å komme ut dit å slappe av med å gjøre noe helt annet. Ha ei fin helg alle sammen.


7 kommentarer:

Gamlå sa...

Kos deg på hytta, det hørtes koselig ut der. Stille og rolig. Det har vi alle godt av.
God helg
hilsen Gamlå

Tove sa...

høres ( og ser) ut som et fantastisk sted å være. Det er ikke så gærnt med jobbehelg når man skal til hytta å kose seg helgen etter nei:)

Og så fin blomsterpotte!

Monica sa...

Hei igjen. Arti at du også er fra Lofoten, jeg er fra Kabelvåg. Bor i Brønnøysund nå. Har ferie fra neste helg og da skal jeg oppover i to uker. Gleder meg. Ha en fin tur på hytta, hørtes avslappende ut. Hilsen Monica

Fjordheim sa...

Håper dere får noen flott dager på hytta. Kos dere.
Jeg har også jobbet denne helga. Er vikar så en må jobbe når det er jobb å få. Jobbet sist helg og skal ha hvilende nattevakt neste helg. Pluss etpar dager i uka.Har egentlig nok å gjøre, heldigvis.
Har ikke rukket å lage et nytt innlegg på ei stund.
Ha ei flott uke ;)

huset ved bekken sa...

Det er gode stunder man har på trappa m kaffekoppen.Man kan løse mangt et verdensproblem der, eller bare flyte avgårde i planer (les:drømmer)

prinsessa1976 sa...

Høres slettes ikke dumt ut det med å sitte der på trappa... Du jobber inn og jeg jobber ut. Jeg er en av de som FRIVILLIG har gått inn med liv og lyst for å hjelpe dere slik at dere kan ta en velfortjent ferie. Her jobbes det både med klær, blomster og i omsorgsbolig i sommer. JUHUUUU:o) Men du verden så lærerikt. Å for en jobb dere gjør. Det er først når man kommer innforbi dørene at man ser hva som virkelig gjøres. Ha en VELFORTJENT FRI UKE. KLEM:O)

Anonym sa...

Å så fint du skriver, og for noen flotte bilder. Det høres himmels ut og jeg missunner deg litt. ;) Kos dere skikkelig og nyt hverandre. Ha ei fin uke. :)