Sider

tirsdag 10. juni 2008

Skal - skal ikke...

Ja er i bestemors vindu er det ikke akkurat bloggtørke. Jeg har så mye å skrive om og bilder å vise, at innleggene ligger på vent her. Jeg ser med misunnelse på de som har 30 - 40 - 50 osv kommentarer på sine innlegg. Så tenker jeg at deres blogg er nok mer populær enn min. Men ved nærmere ettertanke så kommer jo innleggene så fort her i bestemors vindu. Folk rekker jo ikke å oppdage innleggene før det er kommet nytt....Jaja, Her kommer i allefall Tirsdages innlegg. Og her ber jeg om råd.
Dette lille bordet berget jeg ut av kjelleren i besteforeldrene mine sitt hus. Min bror som nå har kjøpt huset var i ferd med å gjøre seg av med det.
I årevis sto det nede i vaskekjelleren utsatt for vann og fuktighet. Bestefar brukte bordet til å skjære fisk på.Jeg tok det med meg hjem. Vasket, pusset og skrapte løs maling av med kniv. Så kjøpte jeg meg maling og skulle til å male det hvitt. Men da brøt sambissen inn og mente at det burde være som det var. Helt innerst har bordet en svart farge. Gamle folk jeg har snakket med sier at det ble brukt en slags tjæremaling i riktig gamle dager. Mulig er det den som skimtes. Videre er det to lag maling til. En grønnfarge som jeg har sett mye på gamle møbler, og en helt lys farge med noe grønnskjær i.Jeg tok bordet med på hytta. Der har det fått stått urørt i 2 år. Og nå har det også tørket skikkelig. Siden bordet liksom ikke fant sin plass på hytta og bare ble flytta rundt på, har jeg nå tatt det med hjem igjen.
Og nå er jeg igjen ved valgets kvaler. Skal jeg male det ??
Kunne godt tenke meg noen synspunkter på det.

15 kommentarer:

Tove sa...

For et flott bord! Jeg syntes ikke du burde male det, eventuellt kunne du malt bordplaten hvit og beholdt bena som de var for de var så stilige:)

Ha en flott tirsdag

Hilde's rom sa...

Kjempeflott bord du har! Jeg ville heller ikke malt det. Selv har jeg ingen skrupler med å male gamle møbler, men det er møbler kjøpt på brukt- eller loppemarked. Dette bordet har virkelig en historie og sjel, og jeg er redd det vil forsvinne om du maler det. Behold det heller slik det er, det er nydelig!

Fjordheim sa...

For et sjarmerende bord. Ikke godt å si hva en skal alltid. Syns det er fint som det er. Men det blir jo og veldig fint hvit. Men da forteller det ikke samme historien når det står der. Har noen ting jeg også som jeg ikke helt vet om jeg skal male eller ikke. Blandt annet de skuffene som jeg viste i forrige innlegg.

Har sett på det jeg også at mange har en masse kommentarer. Men jeg er også innom mange blogger der jeg ikke kommenterer. Ser at jeg har hatt godt over hundre besøk siste døgn, men bare tilsammen fem kommentarer. Så det er vel slik at en har noen en kommenterer hos, ellers blir det alt for mye.
Og vi som er nye må opparbeide oss en krets. Og det tar nok en del tid.
Tenker at dette gjør jeg i første omgang for min egen del. Ikke for mest mulig kommentarer, men blir selvsagt glad når jeg har mange kommentarer.
Så vi får bare vente å se.
Skal innom Sara en tur nå
Ha en flott dag :)

jorunnslilleverden sa...

Jeg synes absolutt du skal la bordet være som det er nå. Det er som de andre sier før meg, at det mister sin historie hvis du maler det. Slik bordet er nå, så minner det deg om dine forfedre. Maler du det blir det likt som hvilket som helst annet bord.
Jeg har en gangske ny blogg, og synes det er VELDIG hyggelig med kommentarer! Selv prøver jeg å legge inn en kommentar både her og der, nettopp fordi jeg vet hvor hyggelig det er å få dem :0)

Forgjengelige ting sa...

det bordet er veldig kuult slik det er, og skal jeg være helt ærlig, og det skal en jo, så tror jeg at kvitt kommer til å gå over til farger ganske snart - en ser jo tendensen allerede. Mye mer farger nå... Lykke til!!

Gamlå sa...

Det bordet syned jeg du skal ha som det er. Er helt enig med din samboer der. Nydelig var det!!
Er glad det er noen som kommer ofte med innlegg, det gjør bloggen mer spennende og besøke spør du meg. Skulle nok vært flinkere til å legge inn nye innlegg oftere, men jeg er uttørket slik som plenen. :) MEN plutselig så er jeg i modus for å legge inn innlegg igjen.

Ha en flott dag.
klem fra Gamlå

Alex sa...

Nydelig bord !!ekt farge !!! I LIKE !!

Hvis du maler det blir det ikke så fint !

Korslig blogg !!!

Nunne sa...

La det være som det er, syns nå jeg da. Men, du kunne jo fått det luta ned hvis du vil ha det trekvitt....
Var bordet mitt skulle det fått være sånn! Enkelt råd fra Nunne.

Monica sa...

Flott bord, jeg synes ikke du skulle male det. Er ofte innom bloggen din men det er første gang jeg har skrevet en kommentar. Synes du har en fin blogg.

Midnattsola sa...

Bordet hadde helt sikkert blitt kjempefint hvis du malte det hvitt! Men - det er helt unikt som det er, og vakkert med alle sine sår og merker etter svunne tider=) Skikkelig spesielt!

Inger-55 sa...

Kjempefint bord! Og jeg tror det hadde blitt fint med hvit bordplate og beholdt bena slik de er nå!

God hælg!

Flower Power sa...

Hei!

Her har jeg ikke vært før, men fikk se dette flotte bordet! Du må ikke male det,det er min mening. Det er jo et helt kunstverk i seg selv. Fasinerende farger, og skikkelig spesielt! Dette bordet ditt blir jo som et utropstegn i ethvert interiør, jeg synes det er helt nydelig:)

Ha en flott helg:)

prinsessa1976 sa...

Jeg hadde ikke mala det. Ikke enda. Hvis jeg var i tvil ville jeg ha venta til jeg var helt sikker.
Angående kommentarene så spiller nok det inn at du ofte lager innlegg men en annen ting er at de som får mange kommentarer skriver mange kommentarer også.
Ønsker deg en fin lørdag og ei flott helg. Klem fra Elin:O)

Sisselle sa...

NYDELIG BORD!!Er glad du bestemte deg for ikke å male det!!Fint med hvitt,men dette var vakkert grønt og slitt!

Drømmefangeren sa...

så bra at du har bestemt deg for å ikke male det , nydelig bord med historie