Sider

onsdag 4. juni 2008

Hagemøbler, hageputer og plantebord

Først vil jeg gratulere meg selv med navnedagen i dag.


Sambissen var og fant to hagebenker til meg. De må nok ha endel omsorg før jeg kan bruke dem. De må skrapes, pusses og males. Får se.. Kanskje jeg kan bruke dem til noe.


Så et lite hjertesukk til de som produserer hageputer. MÅÅÅ de se så glorete ut. Ønsker meg noen lyseblå med prikker eller striper i. Finns det ??


Sambissen min fant dette også. Og det angret han litt på. han skulle lage opptenningsved av det. men jeg fikk reddet det i siste liten. det er rart med det. Jeg kan ikke kaste noen ting som kanskje kan brukes om igjen, eller til noe annet.
Men se hva jeg fikk meg....ET PLANTEBORD !!!
Et skakt og skjevt, men sjarmerende plantebord. Som jeg har ønska meg så lenge. Det skal jaggu ikke så mye til. Se bort fra hageslangen, skal finne ei anna løsning til den.

Kos dere i Sommernorge.


5 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Så heldig du er! Likte både benkene og plantebordet, kjempefint!

Ja enig med deg ang hageputene, er ikke lett å finne noe pent;)

Ha en fin dag;)

Anniche ♥ sa...

Det var noen flotte skatter :)
Synes plantebordet ble veldig sjarmerende !!!

Ha en nydelig kveld.

Anna Lisa sa...

Fine benker.
Og er heilt enig ja, det finnes ikkje fine hageputer!! Eg har ennå ikkje invistert i hageputer pga dei ser grusomt gloret og fæle ut. Rett og slett!!
Ha en fin kveld.
Klem

Cateye sa...

Åhhhh, så heldig du er som har fått deg plantebord!!
Det er en av de tinga jeg skal snekre meg av plankene som ligger utforbi her. Angående glorete puter: jeg endte opp med å kjøpe meg noen hagestoler som det ikke skulle være puter i :)

Tone sa...

Gratulerer med kuppene! Er så moro med slike funn. Jeg har helt grå nøytrale puter, men de er litt i tynneste laget. Men valget sto mellom noen deilige tykke glorete, og noen litt mere stilige tynne og ikke fullt så deilige. Lenge leve forfengeligheten, hi,hi :-)