Sider

mandag 2. juni 2008

For en Søndag !!

Søndagen var vi bedt i konfirmasjon til jenta som sambissen min er onkel til. Hun ble konfirmert i Grane kirke og presten holdt en fantastisk preken til disse unge. Han fokuserte veldig på mulighetene i livet og snakket et språk disse unge kunne forstå. Likevel fikk han med seg det kristne budskapet uten å være fordømmende. Sånne prester liker jeg veldig godt. Etter kirken var vi bedt inn til koldtbord og kaffe med så mange kaker at jeg skjønte fort at jeg ikke fikk smakt på alle sammen. Tro det eller ei. Da ble jeg faktisk litt lei meg...... ( tullkjærring)


Mellom koldtbord og kaffe var det fotografering. En flott konfirmant i sin Nordlandsbunad.Og midt under kaffen fikk vi telefon fra vår oppdretter som var på Hamar og stilte Enyo. Nok en gang vant han sin klasse. Her blir han fotografert av Schæfermiljøets "Grand old lady" Mimmi Lønnum. Vi er så stolte av gutten vår at vi nesten sprekker, her vi sitter i Nord. Og jeg lovte meg selv: ikke pokker om jeg skal gå glipp av ei utstilling en gang til.
Ja jeg vet det.... Man blir sprø i hodet av sånt. Så nå er jeg på god vei til å bli den tullingen jeg alltid har syntes at schæferfolk som driver med utstilling er.
Snakk om å møte seg sjøl i døra......
Ha en flotte Mandag

1 kommentar:

prinsessa1976 sa...

Grattisk med en flott hund på utstilling. Fordømming liker vi ikke:O)