Sider

mandag 30. juni 2008

Hemmelig venn - gave

I dag sto jeg opp før klokken syv, for at jeg skulle rekke å legge inn bilder av min hemmelig venn-gave, før jeg dro på jobb. Litt kos er det jo også, å endelig ha tid for seg selv å sitte å pusle med sånne ting før resten av huset har våkner.

Jeg må ha vært verdens heldigste i denne trekningen. Jeg ble helt beruset av hele pakken. Da jeg henta den på posten var den pakket inn i rosa papir med prikker på. Postdama kommenterte det. Den vaaaaar så søt !! Med et nydelig kort som sto navnet mitt på.
Desverre var jeg så spent at jeg åpnet pakken i bilen, på veg hjem. Så jeg fikk ikke tatt skikkelig bilde av den. Men det burde jeg gjort...

Jeg fikk en nydelig søt liten duk fra house doctor. En lekker brødkurv i fil de fer, som jeg har satt en leirpotte med en grønnplante i. Det passa utrolig fint. Så fikk jeg noen nydelige lysglass til telys i, som jeg satte på to lysestaker, også i fattigmannsølv som jeg hadde fra før. Men jeg må se om jeg finner noen i glass. Det tror jeg vil bli lekkert.

Så fikk jeg et nydelig ornament, og en deilig og duftende tepose, vakkert innpakket i et nydelig kremerhus med en liten prisme på. Den var så vakkert innpakket at jeg ble nesten rørt. ( Er litt teit sånn...)Ornamentet og teposen hang jeg sammen med noen andre ting i en ståltråd som jeg strakte på tvers av kjøkkenvinduet.

Så til min hemmelige venn:
Jeg aner ikke hvem du er, men lurer på om du kan være innehaver av en butikk...? I allefall. TUSEN TUSEN TUSEN takk for en NYDELIG gave som jeg ble kjempeglad for. Jeg likte veldig godt ALT som lå i den spennende pakken. Og den er den fineste pakken jeg noen gang har hentet på posten. EVER!!

*****

Ukens tips!

Jeg har enda ikke klart å bestemme meg for hvilke kjøkkengardiner jeg skal ha. Har en enkel hvit heklet kappe øverst, men det ble litt snaut syns jeg. I mangel på noe annet kom jeg på den supre ideen å strekke en ståltråd på tvers av hele vinduet og henge opp småting som jeg er glad i. Her har jeg hengt opp ting jeg har fått av hemmelige venner, noen lysglass , og prismer som egentlig er juledekorasjon. Jeg surret ståltråd rundt et syltetøyglass, hadde litt vann i det og hengte det opp som en vase.
Det ble mye finere enn det ser ut som på bildet. Og en litt annerledes " gardin"
Skal se om jeg får lagt inn dette på flickr i løpet av dagen.
Ha en fortsatt fin uke.

5 kommentarer:

janne - kathrine sa...

Heisann!

Så mye fint du hadde fått da :-)
He, he - jeg synes jeg ser deg for meg, i bilen, sprekkferdig av glede og nysjerrighet og river av papir i vill iver ;-)

Vinduet ditt med alle småtingene var veldig koselig. Det var noe slikt jeg tenkte på å lage til i vinduene i kjellerstuen til jul - men jeg kom aldri så langt...

Ønsker deg en flott dag videre!

Mor Kari sa...

Kjenner meg igjen.Har ofte åpnet pakker i bilen, på vei hjem fra posten.Selv vi bestemødre,er ikke for gamle,til å glede seg over en koselig pakke. Pakker er gøy!!!Også SÅ mye fint du fikk!!!

jorunnslilleverden sa...

Heldige deg, så mye fint du fikk! Kjempegod ide med ståltråden i vinduet, de små tingene kommer bedre til sin rett da, pluss at vinduet blir kjempefint :0)

prinsessa1976 sa...

Herlig gave. Det er så kjekt når man blir fornøyd. Ønsker deg en fin dag. Klem:O)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...

Så nydelige gaver du har fått...

Kjøkkengardiner - jeg får heller ikke bestemt meg, der for er vinduet uten gardiner... (jeg er generelt ikke glad i gardiner heller da)...
Dine vindu var flotte...

Ha ei koselig uke...