Sider

lørdag 26. april 2008

En dag i April

Egentlig skulle jeg sovet etter nattevakt i dag, men det ble så stille i huset etter at Enyo reiste til oppdretteren sin. Jeg har savnet han veldig. Til tross for at det er to hunder igjen i huset, merkes det godt at han er borte.
heldigvis blir han ikke borte for alltid. Han kommer hjem igjen etter norsk og svensk vinner, i Juli. I mangel på noe annet fornuftig å ta meg til etter å ha malt et strøk oljemaling på skrivebordet, tok jeg kameraet med meg ut.Og som dere ser, er snøen nå borte fra Fallmoen

En sommerfugl varmer vingene sine i vårsola

Høyballer på rekke og rad.Man kan skimte at det såvidt begynner å bli grønt.Et gammelt slitt nabohus med bærbusker foran. dette huset blir brukt til feriebolig.det går mot vår og sommer

En av mine perargonier


Enda en pelargonium. Eller er det en granium..?? Hva er egentlig forskjellen?


6 kommentarer:

kate B sa...

HEI!
DEILIG MED VÅR.SÅ FLOTTE PELARGONIAR DU HAR.JEG HAR DRIVHUS ,OG NÅ SPIRER OG GROR DET FOR FULT DER NEDE. OG SÅ HAR VI 3 NØSTER AV NOEN PUSUNGER. SHABBY,KATTEN VÅR FIKK UNGER I PÅSKA. OG VI KLARTE IKKE Å AVLIVE DEM.VAR SELFØLGELIG BEKYMRA FOR Å SITTE MED 4 KATTER,MEN VI KUNNE HATT ENDA FLER. FOLK ER HELT VILLE ETTER DEM.
DEILIG AT VÅREN ER KOMMET,MEN HOS OSS ER DET REGN I DAG

rigaard sa...

Om det første bilde er av ditt hus, kan jeg fortelle at jeg har et maken hus. Bare at mitt er byggd speilvendt. ;) Mange nydelige stemningsbilder fra deg. :)

Storeflittig sa...

hei du! vakre bilder, særlig av det "umalte" huset, det er bare mumsefint!!

jeg sliter litt med å få lagt opp bloggen din i blogrollen på nib, lurer derfor på om du kan gå inn på innstillinger, nettstedinnmating og sjekke at alle står på full? (gå på utvidet modus hvis du er i tvil.) syns det er så dumt at bloggen din blir liggende nederst, så vil gjerne rydde opp i det!

Storeflittig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Storeflittig sa...

hehe:) er det ikke rart! kan vi prøve en ting til?

gå inn på http://www.feedburner.com/fb/a/home og legg til siden din der. du kommer til å få beskjed om at du har to feeds, velg den øverste som heter

xxx.blogspot.com/feeds/posts/default/

håper dette kan hjelpe:):)

Mia sa...

Hei på deg Canotza, og gratulerer med ny blogg! Så mange utrolig flotte bilder du har tatt og viser her. Er huset i det første bildet det dere bor i nå? Og jeg ser at våren har kommet igang hos dere også. Er det ikke deilig?