Sider

mandag 24. oktober 2011

Nei foresten…

 

 

Jeg skulle jo egentlig fortsette min inspirasjonserie fra Ellos, men jeg ombestemte meg. Det var jo en god del juletekstiler og jeg ser utålmodige bloggdamer blogger om julen allerede. Vel….i dag er det akkurat 2 mnd til julaften, men jeg har bestemt meg. Det blir ingen juleinnlegg her på bloggen før tidligst i November….

2011-10-24 001

Jeg har hvert en uke hjemme på Værøy, Jeg kom tilbake seint i går kveld etter å ha reist i 11 timer,  da var det så godt som rett i senga. Da jeg  sto opp og puslet rundt i leiligheta i dag fant jeg ut at den ene Orkidèen min hadde kommet med knopper. Den har jo hvert ganske villig til å blomstre, men nå er det en stund siden sist, så det var jo en hyggelig overraskelse. Den andre knakk stengelen sin for flere år siden og har stått med kun blader. Men nå var det jammen kommet en liten stengel på den også. Jeg måtte skynde meg å binde den opp, så den ikke knakk den også.

Julekulene mine fra jula i fjor ( apropos jul..) tittet fromt frem bak gardina og lurte på om de var mulig å få en aldri så liten rengjøring. De var nokså støvete. Noen er tidlig ute med jul og noen er seine…

Så en ting til. Hvis noen hadde spurt meg for bare noen mnd siden, hvilken stil jeg aldri kom til å ha, ville jeg svart: 60-70 talls-retro.

Se godt på bildet over. Øverst i høyre hjørne. Hva ser dere? Mmm !! Et retro-teppe. jeg har faktisk to slike. Et i blått og et i gult.  Nå ligger det å pryder  dagsenga i stua. Men jeg er usikker på hvor fortrolig jeg er med dette.

Mulig at de kommer for salg etterhvert.

IMG_5081

Det var en nydelig høstdag her i dag. Noen få trær har enda noen blader igjen og står og lyser opp med sin gule høstpryd ute i gata.

IMG_5082

Enyo koser seg i Oktobersola. Kan nok hende det blir færre og færre stunder for solkos framover.

Ha ei framifår uke

 Smilefjes

3 kommentarer:

Abrakadabras. sa...

Hei :o) Det er bra at du venter med jula! De som begynner for tidlig er de som "bruker jula opp" før det blir jul. To måneder med julestyr og ei uke med jul.. Hehe, det blir litt for mye. Tusen takk for oppmuntrende hilsen hos meg også forresten.. Jeg har også et sånt gammelt retro-teppe.. Jeg syntes de er kjempefine og de minner meg om gamle dager :O)
Hilsen Jorunn :o)

Fjordheim sa...

Ja jula begynner ofte tidlig nok. Ihvertfall i butikker og ikke minst i reklamen. Men jeg syns det er godt at en kan få ting i hus så en slipper å stresse i butikker i siste liten. Orker ikke å butikker med masse folk. Blir så stressa av det.
Likte godt det teppet ditt. Nydelig farge på det.
Er nok ganske mye blanding i det som er i hus her. Etterhvert har en jo levd et ganske langt liv, og en kan ikke bytte ut alt selv om en kanskje heller mest mot en stil. Godt en kan handle brukt slik at en ikke robber seg helt når en har lyst på noe "nytt"
Ønsker deg en fortsatt god høst :)

Fjordheim sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar hos meg. Setter veldig stor pris på det skal du vite.
Liker meg veldig godt på bloggen din også. Godt at det er flere av oss som ikke har helt rein stil, men kan klarer å blande litt å få et koselig hjem utav det.
Her er det jobbing i helga. Og så håper jeg å få smettet inn et loppemarked etter jobb på lørdagen. Slutter tidlig så det skulle gå bra. Har hørt rykter om at det er en del fine gamle ting der. Gleder meg.
Ønsker deg ei herlig helg :)