Sider

mandag 18. april 2011

Jeg blogger ikke om interiør fordi….

 

IMG_3512 (640x428)

…… jeg holder på med eksamen.  For en uke siden og vel så det, kom jeg tilbake fra Brønnøysund og 11 uker i praksis.Jeg har ikke vært hjemme siden den 20 Januar. Da hadde jeg en uke på meg til å gjøre ferdig praksisoppgaven. Jeg jobbet hvert ledige sekund. Det eneste jeg gjorde var å lese, skrive, gå på jobb, sove og spise.

IMG_3516 (640x427)

Sekken og kofferten med klær er enda ikke pakket  ut…

IMG_3515 (640x427)

Skriveren, som er “arv” etter tine Meierier på Sømna spyr ut papir. og da jeg skulle printe ut det ferdige resultatet var det tomt for blekk.

IMG_3517 (640x428)

Hæ ? !! re opp senga…????

IMG_3519 (640x427)

oppvasken er tatt, men den måtte tas i flere etapper. jeg har ikke oppvaskmaskin og det var verken plass til alt i kummen, i stativet eller på benken

IMG_3520 (588x640)

Mat har jeg ikke tid å lage, så her går det på Rugkjeks med smør, som står fremme hele tia.

IMG_3521 (640x413)

Juledukene har ikke kommet lengre enn til bokhylla, som forøvrig inneholder mer rot, enn bøker.

IMG_3522 (640x426)

serviset som jeg har gitt til Jorun med bloggen Abrakadabras for en måned siden. Er ikke kommet ned av hylla enda. Hvorfor i all verden skulle jeg begynne på Høgskole i en alder av 45 år ??? Jeg angrer vel ikke akkurat, men lurer av og til hva som gikk av meg. Nå er oppgaven sendt til skolen i tre ærbødige eksemplarer. da kan jeg senke skuldrene i noen dager, så er det på,n igjen med lesing. Om en måned skal oppgaven forsvares muntlig….

 

Men det blir vel ei råd…..

4 kommentarer:

Wenche sa...

Det går så bra:-))

Nå får du nyte påskedagene,ta livet som det kommer,la oppvasken stå.
Ha en riktig god påske:-))

Mvh Wenche

mona.z sa...

Lykke til med eksamen:) Tenk på at det bare er en overgang.........hos meg ser er det slik både titt og ofte, ikke lett å holde huset prikkfritt med full jobb og lang reisevei. Ønsker deg en god påske, klem på deg:)

Monica sa...

Nyt fridagene dine, det er deg vel undt.
Ønsker deg ei riktig god påske:))

Fjordheim sa...

Ja slik ser det ut her i huset stadig vekk, og jeg kan ikke "skylde" på eksamen og pensumlesing. Men jeg jobber i perioder over 100%. Jaja, det er nå ganske så frivillig. Men det går likefullt utover det hjemme.
"Godt" en finner det igjen en gang en har tid. hehe.
Ønsker deg gode fridager og ei helig påskehelg :)