Sider

onsdag 19. januar 2011

" Fantom-kribling "

*
Jeg ser man lengter til vår i veldig mange blogger nå for tiden.
men vi er jo desverre bare i Januar måned enda.Likevel kjenner jeg "fantomkribling" i gartnerfingrene mine. Det vil si at siden jeg ikke HAR spesielt grønne fingre, men at det likevel kribler av lyst til å så, og se det spire, plante ut og alt det det medfører, så har jeg funnet ut at det MÅ være fantomkriblingJeg hadde faktisk en fin samling med Pelargoner, men desverre er det ingen igjen. jeg mistet dem alle. Men jeg har noen fine bilder av flere av dem i blomst. Skal vise det en annen dag.Og mens jeg venter på vår og lysere dager, så får jeg kose meg med det man finner hos blomsterhandleren. Roser og tulipaner er alltid en "hit"
Ha en flott uke

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det er lenge til det spirer noe i hagen her enda det er helt sikkert. Men bomstre inn kan en heldigvis kose seg med hele året. Fine buketter du har. Må kjøpe et eller annet til helgen jeg også.
Ønkser deg ei riktig god helg :)

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Nydelig kopp og sølvfat.
Fine yulipaner.
Ja lengelsen mot vår er nok hos alle,ukene går fort avsted abre en uke igjen av årets første mnd.
Riktig god helg til deg :)

borghild sa...

Jeg har bare hatt vinterfølelse siden jul, jeg, men må innrømme at i dag, så snek 'påskefølelsen' seg fram litt. Sol (som faktisk varmet) fra blå himmel, og litt varmere vær gjorde susen;)
Og så fikk jeg tatt ned julelysene ute;)
Ha en fin uke! Klem B:)

T:o)ve sa...

Deilige farger på rosene! Lever litt i vinterdvalen ennå jeg, men forhåpentligvis kan det bli litt vårligere hjemme hos oss også snart...
Pelargoniaene overlever såvidt på badet, men om de holder ut til lyset kommer vet jeg ikke ennå...
En strålende ny uke ønskes fra plaskregnet her i midt-Norge!